13 Temmuz 2009 Pazartesi

ÇOK ŞÜKÜR...

Öyle yorgunum ki sadece fotoları eklesem, herşey çok güzeldi, buda geldi bitti çok şükür, gelen de sağ olsun geleceğim deyip gelmeyen de desem olur mu? :)))












11 yorum:

MAVİANNE dedi ki...

tekrar tebrikler
fotolar çok güzel kalderanın kırmızı elbiseli fotosuna bayıldım :)
düzelmiştir inşallah volkan da
hoşbulduk :))

esraycr dedi ki...

:) amanın ne güzel bu bıdırıklar ... tatlı yorgunluğunu çıkar ablam yavaş yavaş..:)

muko dedi ki...

Hadi bakalım gözünüz aydın canım,Allah damatlığını da göstersin inş.fotoğraflar çok güzel Kaldera çok tatlıı çokkk .öptüm canım...

GeCe dedi ki...

geçmiş olsun volkana da sana da bu telaşı da atlattın bravo valla

nalan dedi ki...

Erkek cocuk sahibi olanlarin iki muruvvetinden birini yasayip hayirlisiyla atlatmissin darisi diger muruvvetlerine insaallah.
Bu arada ben de seni Erdal Alinin sayfasindaki yorumlarindan gecerek zaman zaman okurdum da senin sen oldugundan haberim yoktu:))))
canim sanal da bir gun reellesiyor bu kacinilmaz oluyor. Hem ben illaki herseyi somutlastirmaliyim ,ozellestirmeli ;benimlestirmeliyim bu yuzden de seni utandirsam da sonucta seninle daha iyi diyalog sagladigi icin memnun olalim diyor ve seni 'guzel evlatlarini sevgiyle kucakliyorum canim

Cocukla Cocuk dedi ki...

Olur tabi neden olmasın, geçmiş olsun. O kınalı ellere bayıldım.

Moonish (moonsun) dedi ki...

Oyy yerim ben onlari :)) Tebrik ediyorum en kocamanindan :)) Canim benim yaaa dedigin gibi cok sukur bu da bitti :)) Kocaman opuyorum seni :))

Ayşe dedi ki...

Fotograflar muthis, dun doya doya baktim halbuki ama doyamamisim kalderaya ki geldim gene sevdim, mincikladim, optum ve gidiyoruuum ;)

Adsız dedi ki...

Hadi geçmiş olsun..

Stil Direktoru dedi ki...

Tekrar geçmişler olsun canım, dinlen güzelce. Kaldera'nın tülbentli fotosu varya inanırmısın apandisit ameliyatında benimde başımda böyle bir tülbent vardı, nasıl gülümsetti beni yavrucak bilemezsin :)

KelebekGibi dedi ki...

Oo tebrikler sonunda sünnette olmus güzelce. Allah daha nice güzel günlerini göstersin N. abla.
Sevgiler