29 Nisan 2013 Pazartesi

23 NİSAN 2013


Yine gecikiyorum yazmakta biliyorum ama bu sefer tamamen unutkanlıktan :) O kadar zaman yok saymışım ki blogumu şimdi hatırlamam zaman alıyor :))

Bizim küçükhanım yine pür neşe ve pek bir telaşla hazırlandı 323 Nisan gösterilerine :) Her sene daha da farkında ve bilinçli oluyor ama onu fark ettim. Birde (çok burçlar ve karakteristik özellikleri konusundan anlamam ama) Kova olmanın verdiği bir starlık durumu var :) Kendini önemsiyor, kişiliğini konuşturuyor ve ön planda olmayı seviyor. Arkadaşları ile oynarken oyun kuruculuk özelliği olsun, sözünü geçirme durumları olsun, aldığı görevde mutlak başarı beklentisi olsun fazlasıyla gelişmiş durumda. Bu durumdan şikayetçi değilim çok şükür, kadında güçsüz karakter pek de tahammül edebildiğim bir durum değildir, mıymıy hatuna pek tahammül edemiyorum açıkcası :)

Neyse, konuyu dağıtmadan 23 Nisan ile ilgili aklımızda kalanları not düşelim;


Günler öncesinden başlayan provalar, evde tekrarlar, çalışmalar derken küçük hanım ve arkadaşları sıkı hazırlandılar o güne. Şeker folklor hocamızın da etkisi büyük tabiiki, kızım öğretmenini çok sevdi. Yok canım, kalderaya artı rol vermesi, halkanın ortasında kalça kıvırmasını istemesi hiiç de sebep değil buna :P


Gösteri okulumuzun bahçesinde oldu, birbirinden farklı kareografiler hazırlayan onlarca meleği izledikten sonra bizimkilerin halkoyunları gösterisi başladı. davuz - zurna eşliğinde çok da güzel ve neredeyse sıfır hata ile bir kez daha gururumuzu okşadı meleklerimiz. Biz de abisiyle birlikte kah gülerek, kah ağlayarak, kah sinir krizi geçirerek !! (bunun sebebini eklediğim videoyu izlediğinizde daha iyi anlayacaksınız, buraya yazıp tekrar sinirlerimi zıplatmak istemiyorum) izledik ve alkışladık meleğimizi.


Darısı seneye ve daha nice senelere İnşallah :)



Hiç yorum yok: