19 Nisan 2010 Pazartesi

KERMES & ASTROBOY

Öncelikle minicik bir açıklama yapayım; bu aralar artık bana çooook ağır glemeye başlayan bir yükten kurtulmaya çalışıyorum, ben böyle dönemlerde kendimi yarı yarıya kapatırım. Yani anlık işler, kısa süreli kafa dağıtacak uğraşılarla meşgul olur, çok keyif aldığım şeylerden ise eski tadı alamayacağım düşüncesi ile uzak dururum. O nedenle çoook severek takip ettiğim birçok blogcu arkadaşımın da yazılarını okumuyor, tesadüfen okusam da yorum yapamıyorum. Bundan sebep, maille yada telefonda sitem eden arkadaşlarıma topluca açıklama yapma ihtiyacı hissettim.

Yine yoğun günler yaşıyoruz. Önce 2 tam gün annanemizin 2 senedir devam ettiği Kuran Kursunun da katıldığı büyük bir kermeste görev aldık. Aldık diyorum çünkü videoda da göreceğiniz gibi melek kızım da satışta büyük rol oynadı :))

Pazar günü İngilizce kursunda atlattığım yorucu sınav sonrası erken paydosunu fırsat bilip kuzuları "ASTROBOY" a götürdüm. Tabiiki yine ÜLKER'in katkılarıyla. Daha önce de şurada ve şurada ÜLKER'e teşekkürlerimi sunmuş olmak bana yetmiyor, bir kez daha TEŞEKKÜRLER ÜLKER. Her zamanki gibi çocukların beğeniyle izlediği, ve keyifle sonlandırdığı bir sinema günü yaşadık.

8 yorum:

Sevtap dedi ki...

Kaldera yerim seni ben yer...Canım iyi olun yeter.Ülkerede tüm çocuklar adına bende teşekkür ediyorum.Mutlu haftalar canım

PAPATYA PRENSES dedi ki...

Çok şükür yine de güzel şeyler oluyor arada:)

MAVİANNE dedi ki...

kalderaya bayıldım
çok şeker
maşallah

MAVİ TUTKU dedi ki...

Kızınız her zaman olduğu gibi harika maşallah.:)

Aysultan... dedi ki...

Sen sıkılma canımıniçi :)
Allah yardım eder...

Aysultan... dedi ki...

Sen kendin börek çöreksin kuzum:)))
maşallah sana emi :)

Stil Direktoru dedi ki...

Çok iyi bilen biri olarak sana yürekten duacıyım tatlım geçecek gidecek hepsi, her zaman yanındayım dostum.

Sevtap dedi ki...

Tatlım Anneler günün kutlu olsun :)