10 Eylül 2009 Perşembe

BAYRAM HEDİYELERİM KENDİM KENDİME

Online kitap elışverişi yaptığım tek yer kitapyurdu.com'dur. neden bilmem başka bir yere güvenemiyorum.

Geçenlerde sihirlieller'in tavsiyesi üzerine tanıştım SOPHIE KINSELLA ile.


Önce sadece "beni hatırladın mı?" yı almak niyetinde idim ama yazılan yorumlardan "pasaklı tanrıça" da tam benlikmiş gibi geldi :)


Ve bana izlemeyi çok isteyip de gidemediğim "bir alışverişkoliğin itirafları" filmini hatırlatan Aelışverişkolik serisinden "Alışverişkolik ve bebeği" de sepette yerini aldı. Aldığım üç kitap'a 5 TL'ye yakın kargo parası ödemek istemediğim için Kargo Ödeyen Kitaplar kategorisinden de seçim yapmaya karar verdim.

AHMET RASİM'in bu üç eseri de bu düşünceyle 9,36 TL gibi bir fiyata benim oldu :)
Bu arada "pasaklı tanrıça" ve "alışverişkolik ve bebeği" cep boy ve ben cep boy kitaplara bayılıyorum. Elimde olsa aldığım her kitap cep boy olacak.

Ve aldığım her kitap için de bir kitap ayracım :))

OSMAN AYSU'nun beyefendiye imzalayıp hediye ettiği "Sınır Ötesi" ni bu sabah serviste sonlandırdığıma göre bu akşam eve dönüş yolu "beni hatırladın mı?" ile çekilir kılınacak.
Bir yazarın herhangi bir kitabını okuyup beğendiysem tüm kitaplarını okumak gibi bir istek doğuyor içinde. Daha önce de bir çok defa yaptım bunu. Şu an RAMSES serisinin ilk 2 kitabını okumuş ama diğerlerini temin edememişliğin rahatsızlığı ile gözüm hep biryerlerde bu kitapları arıyor.
Hedefte alınmış olan SOPHIE KINSELLA kitaplarını okumak, ardından alınmış olan AHMET RASİM kitaplarını tüketmek, daha sonra OSMAN AYSU kitapları temin etmek ve sonra tekrar SOPHIE KINSELLA kitaplarının serisini tamamlamak...

Bu arada bu akşam iftar için minik bir ip ucu, tarifini papatya kuzum'dan (ç)aldığım bu yeşil mercimekli domatesli bulgur pilavı harika birşey :)

8 yorum:

Aysultan... dedi ki...

Güle güle oku:)
Pilavıda afiyetle yiyin:)
hayırlı iftarlar...

Gelin Ayşe dedi ki...

Hmm beni hatirladin mi cok guzel bir kitaba benziyor, ismi cok cekici. Oku, guzelse bizede tavsiye et. Hos ben artik Hollandada nerden kitap bulacaguiml ki turkce : )

Unknown dedi ki...

kitaplarımı ben de kitap kurdundan satın alıyorum. güzel oluyor...kitaplarını güle güle oku...alışverişkolik ve bebeğini bende merak ediyorum..benden önce okursan kitapla ilgili yazarmısın?

GeCe dedi ki...

serviste gerçekten iyi okunuyor hele yol da uzunsa ben e tüm kitaplarımı yollarda okuyorum

bende kitap alınca çocuk gibi seviniyorum

Stil Direktoru dedi ki...

Oh yarasın keyifle oku kitap kurdum

MAVİANNE dedi ki...

harika
bu kitaplar ne güzel böyle hepsini hangi aralık okuyacaksın
becerikli hanımın hali başka tabi
öptüm

DaiSy dedi ki...

SOPHIE KINSELLA'nın bu 3 kitabı bende var. En zevkle okuduğum Alışverişkolik ve Bebeği oldu. Sonra sırasıyla Beni Hatırladın mı? ve Pasaklı Tanrıca geliyor. İçlerinde birtek Pasaklı Tanrıça da biraz sıkılmıştım. Bu yazarın tüm alışverişkolik serisini şiddetle tavsiye ederim..

Fulyanna dedi ki...

Pasaklı Tanrıça'yı okuyorum yarıladım bakalım :)