28 Ağustos 2009 Cuma

NEYE NİYET NEYE KISMET

Çarşamba akşamı kuzular iftardan sonra park'a gitmek istediklerini söyleyince iftar sonrası rehaveti ve yoğun bir iş gününü yorgunluğu ile canım hiç gitmek istemesede öyle güzel ısrar ettiler ki bana kuzu kuzu giyinip evden çıkmak kaldı :) Tercihleri sahilde bulunan park oldu o akşam. E hazır geceyi onlara ayak uydurmaya adamışken oyunbozanlık yapamazdım, yapmadım da :P

Ne bilirdim Türk Sanat Müziğinin en keyif aldığım parçalarının peş peşe dizilip tüm yorgunluğumu almak üzere beni orada beklediğini.

Uzun zamandır TSM dinlemediğimi, son zamanlarda yaşadığım "tuzsuzluk" durumunun yarı sebebinin de bu olduğunu o gece anladım. Hemen tüm parçalara eşlik ettiğimi gören paşa "Anne iyiki gelmek istemedin, birde isteseydin ne olurdu tahmin edemiyorum" diye kafa buldu benimle :)

Ama oğluşun da, kuzunun da peşpeşe 3 şarkıyı hiç sıkılmadan dinlemesi onların da bu müziği seveceklerini düşündürdü bana ki ben çoook mutlu oldum bu durumdan.


Eh Anneye bu kadar ziyafet yeter, kuzuları coşturma zamanı :)

Nasıl olsa müzik sistemi o kadar iyi kurulmuş ki Anne park'ın istediği yerinden rahatlıkla dinleyebilirdi TSM'nin en usta yorumcularından ZEKAİ TUNCA'nın o harikulade sesini.

3 yorum:

Suzy dedi ki...

Bakarmısın sen o kızın güzelliğine, şıklığına... Can ya can valla, ne tatlı. Çok mutlu gözüküyorular:) Öptüm üçünüze de bir arada.

Hayatın Ressamı dedi ki...

çok tatlı maşallah.
anneciğimde çok sever ve tr4'te oluya hep bize zorla dinletirdi.ama ben sevemedim bir türlü.ama keyifler yerindeymiş ne güzel allah ağzınızın tadını bozmasın.
maşallah.

GeCe dedi ki...

ne güzel ya hem onlar eğlenmiş senin de ruhun dinlenmiş