15 Haziran 2009 Pazartesi

HAFTA SONU DEVAM...

Mutlu Hafta Sonumuz'un Cumartesi ayağında kuzularımı uğurladıktan sonra eve geldik, duşumuzu aldık, hazırlandık ve paşamın çok sevdiği bir arkadaşının sünnet kınasına gittik. Kaşık havaları pek coşkundu ama bende onlara eşlik edecek takat yoktu :)) Saat 01:00'den önce evimize dönemedik, bir süredir görüşemediğimiz arkadaşlarım da en az bizim onları özlediğimiz kadar özlemişlerdi bizi, bırakmadılar :) Kaldera da 10:30 gibi uyuyunca babasına telefon edip almasını rica ettim. Eh kuzuşum da rahat ettiğine göre geç saatlere kadar kalmamızın mahsuru yoktu.


Sünnet Yatağının ve güzel arkadaşımın el emeklerini fotoğraflamak ise nice sonra aklıma geldi. E gecenin karanlığında fotoğraflar da çok iyi çıkmadı doğal olarak.







Ama yine de önce kendime sonra da ihtiyaç duyan arkadaşlarıma fikir olması açısından çektiğim kadarı ile fotoğrafları paylaşıyorum :)





O gece yorgunluktan nasıl uyudum hatırlamıyorum :) Pazar günü 10:00 gibi uyandım. Hep birlikte uzuuun Pazar Kahvaltımızı da yaptıktan sonra babayı işe gönderip biz kuzularımla alışverişe gittik. Niyetimiz sadece paşa'ya o çok istediği Conversleri almaktı ama LC Waikiki'ye girince cadıyı tutmak mümkün olmadı. Yapıştığı bir elbiseyi mağazanın içinde dolaştırdı durdu. denemek amacıyla giydirdim, büyük olduğunu söyleyip vaz geçiririm sansım ama nafile. Kasaya gitmek için üzerinden çıkartırken bile ağladı. Ödemesini yapar yapmaz giydirdim de sustu. Bazen gerçekten inanılmaz derecede zor bir çocuk olabiliyor.
"Ahh şu 2 yaş sendromu denen illet şey, ne zaman terk edeceksin ki bizi ":/



Aldığımız elbise bu :)



Akıllı Paşa'm ben cadıyla uğraşırken kendi ihtiyacı olan tshirt ve şort'u kendisi seçmiş.
"Anne seni yormak istemedim, bunlar güzel ama ayakkabılarını beğenmedim başka yerden alalım" dedi. Bazen kendisinden beklemediğim kadar anlayışlı bazen de en az kardeşi kadar yorucu olabiliyor :/



Ve Paşa ayakkabılarını inceliyor :) Çok beğenmiş. Ama ben neden oğluşun ayakkabılarını çekmemişim orası muamma :/

Ahh bu çocuklar 30'umda kocattılar beni :P

Daha sonra akşamdan kınasına gittiğimiz arkadaşımızın sünnet mevlüdüne katıldık ve kendimizi evimize zor attık. Pazar akşamının finalini de kakaolu & vanilyalı dondurma yanında bol kahkahalı ÇGHB ile yaptık :))

10 yorum:

muko dedi ki...

Sünnetin darısı Volkan'ın başına...
Ama annes Kaldera haklı elbise gerçekten çok güzelmiş ama içindeki elibiseden bin kata daha güzel,öperim o güzel yanacıkları:)

oooo sen daha yolun başındasın ama bu sendromlar hiç geçmiyor haberin olsun,16 yaşındaki velet var başımda he geçer ha geçer diye günleri, ayları, yılları kovalıyorum ama yok nafilee hiiçç geçmeye niyeti yok:D

sevgilerimle canım...

PAPATYA PRENSES dedi ki...

ayy ben de olsam yapışırdım o elbiseyeee:) bayıldım,kuzuya da ne güzel yakışmış:)maşallah..

Volkan genel itibariyle anlayışlı ama ya hakkını yeme abla:)

Bak daha anne olmamış birinden acı bir gerçek, çocuklar büyüdükçe dertleride büyüyor :/

Volkanın sünnetinde ne zaman kurtları dökcez:P

Unknown dedi ki...

volkan sünnet olmuşmuydu abla...
eteğini ben tutiym olmadı :Pp
ahaha, böyle bi fantaziyle büyüdüm ben, erkek kardeşim sünnet olurkene, ben eteğini tutup "aldılar mı len yarısını, nihahahahah" demek... :Pp
çocuk,sevdiği şeyleri giyiyo ne güzel işte... ben olsam seçimleri çok abes kaçmadıkça, hep ona bırakırdım giyim kuşamı...
birde; şişlide betsi spor diye bir mağaza var, şişli etfal civarı ablam; nike, adidas, puma convers fln... hem ucuz, hem de güzel modeller var, ayakkabı baabında.. volkan yada kalderaya uygun numaraları da bol..
haydi bakalım :) (unutulduğumu söylemeden etmiyim, di mi :D)

Adsız dedi ki...

Kıyafet Kaldera'ya çok güzel olmuşş.Sünnet'tede darısı Volkan'ın başına.(Bu arada sünnet evini gösterince benim yatağım geldi, ay annem ne çok uğraşmıştı ona..)

VOLKAN - KALDERA dedi ki...

@Muko'm; amiin mukocum bi atlatsak biz de hayırlısıyla inşallah.
Yaa içimi karartmasana, ben geçer umuduyla yaşıyorum :P
@Papatya'm; Elbiseye ben de bayıldım ama inat cadı ödeme yapana kadar bile ömrümü yedi :)
Ağustos'a inşallah cicişim o zamana kadar saklayın kurtlarınızı :P
@SM; Olmadı abisi seni bekliyor eteğini tutasın diye :) Sadist :P
Yok arada kapşonlu takıntısı yaşıyoruz ama şükür oğluşum hala sözümü dinliyor (en azından şimdilik) o nedenle seçimlerinde çok fazla müdahaleci olmuyorum.
Taa şişlide ne işim var yaa, bi geçersek uğrarım artık. Unutulmuşluk değil de ara vermilik diyelim ona :)
@eblog;Teşekkür ederiz, ayy evet uğraştırıyormuş yaa, neyse becerikli bir teyze bulacağız artık :P

Unknown dedi ki...

hakikaten cadı ya şuna bak elbiseyi giyince nasıl da gülmsemiş :)) volkanda maşallah ne olgun bi cümle kurmuş orda büyük yeğenim muhammed yıldırımda öyle maşallah bazen büyümüş de küçülmüş olgunlukta sözlerle şaşırtıyor bizi. kardeşimin sünnet yatağı aklıma geldi fotoğrafları vardı bulabilirsem scannerla çıkartıp sana yollarım fikir olur sende volkana düşünüyosun malum :) yalnız bizim yatak baya sadeydi tül perde ile cibinlik yapılmıştı çok şık olmuştu ama tüller üstüne herhangi bir şey iğnelememiştik. havlulara bittim bide :)

VOLKAN - KALDERA dedi ki...

@Çilekli; sormaa çıktığımızda nasıl mutluydu eteklerini salladı durdu :)
Paşam bazen böyle şaşırtıyor beni işte :) Ayy evet evet gönder ben zaten bu yatak gibi çok karışık istemiyorum sade ve şık istiyorum inşallah...
Ahh o havlulara ben de bittim, sünnet için bana kirala dedim vermedi cadı :P Ama yapımını öğrendim süper kolay du kendime bi yapam sana da el atarız inşallah :))

GeCe dedi ki...

hh çok keyifli yazmışsın elbise çok güzel aynısından bende alayım bulursam hehe çok yakışmış

esraycr dedi ki...

:D bence de elbisesi çok hoş olmuş..Çıkarmamakta haklı..Bu arada düğüne gitmeyi hiç sevmem..Ne nikah ne de sünnet düğünü.. :) inşallah kendi düğünüme giderim bir gün:D

MAVİANNE dedi ki...

nasıl şık olmuş küçük hanımefendi böyle

sünnet çocuğuna geçmiş olsun diyorumm