17 Nisan 2009 Cuma

TATLI TADINDA

Size bir tatlı bir de tatlı tadında bir fotoğraf göstermek için uğradım.

Kuzuların ev oyunları koltukların, sehpaların kullanıldığı dağıtma+kudurmadan ibaret olmaya başladı. Oyuncakların yüzüne bakan yok. Dün akşam uyku saatleri gelmiş olmasına rağmen koltukların tepesinde zıplamaktan, 2 tekli koltuğun arasındaki boşlukta saklanmaca oynamaktan ve cadının tuvalet benzetmelerinden onlar yorulmadı ama ben izlerken yoruldum :)
Birlikte ve eğlenerek vakitgeçirmelerini izlemek o kadar keyifli ki, terapi gibi...
Spora başladıktan sonra hemen her öğlen hatta bazen akşamları da yediğim miktarı az ama kalorisi çok tatlıları azaltmak durumunda kalmış, tatlı yerine 1 elma tüketmeye başlamıştım.
Ama dün bu hafif tatlıyı görünce ana yemeğin yanına aldığım bir kaşık pilav ya da makarnadan vaz geçtim. Kendisi 1 dilim kakaolu hafif bir kek ve üzerine krem karamelden oluşuyor ve gerçekten çok hafif, şekeri az dı. Denemek isteyenlere fikir olabilir.
Bu arada fotoğraf makinemi değiştirdim, sanırım fotoğraflarımın kalitesinden belli oluyordur :) Eh ben de az buçuk öğreniyorum galiba bu işi :)
2 fotoğraf demiştim ama dayanamadım yanlış bilmiyorsam MAKRO ÇEKİM deniyor bu yakın plan çekimlere. Ben de denedim, nasıl olmuş?

5 yorum:

^zeynep^ dedi ki...

kardesler harika! bu çocuklu bloglar beni bir gün yoldan cikaracak ya neyse:)

Fotograf makineni iyi günlerde kullan! Makro süper olmus, severim ben makro çekimleri.

Sevgiler!!

Unknown dedi ki...

hacı yakın çekim foto güzel olmuş ama, çekim açıları üzerinde çalışıp, 7 8 kare çekip arasından beğenirsen, daha iyi bi performans alırsın fotoraf makinanın kalitesinden... haaah eve geldim abim dolaba pasta alıp bırakmış bana hastaneden geliyorum diye... hemde fulll çikolatalııııı! oyyy :D miğdemi seviyorum, miğdemdeki pastayıda :D:D:D hiç kıskanmadım bak kekini, evdeyim beee :Pp
fotoraf kalitelerin arttı gerçekten, fotoraf makinasını zamanlamaya ayarlayıp sabit bi yerden çekersen, daha iyi olucaktır... ;) (ustadan tüyolar :Pp)

Unknown dedi ki...

temiz bi portakal bulamadın mı ayol :)) biraz ışık parlamış ama olsun ilk makroya göre baya iyi bi de o tatlıya ımmıhh demek istiyorum bayılırım krem karamelli tatlılara :)) afiyet olsun

esraycr dedi ki...

:D ablaaa dikkkat et düşüpte canı yanmasınnnn kaldera nın..ah yaramazlar ah :D Bu arada tatlıyı görünce ağzımdan bir ses çıktı aynen yazıyorum..Wuşştttt bu ne ya :D Benim yerime de yeseydin afiyet olsun..:D Bu arada fotoğraflarının kaliteside gayet iyi..

bi dost dedi ki...

çocukların manyak bi enerjisi var yahu, izle izle anlayamıyo insan :D

bi de krem karamel sevemedim ben ya.. böyle köpük gibi bişey sanki, hafif tatlı severim ama bunun varlığıyla yokluğu belli değil gibi geliyo bana :D