5 Mart 2009 Perşembe

RED BULL FLUGTAG 2008 26/5/2008

Başlıktan da anlayacağınız gibi dün Red Bull Flugtag'i izlemek için Caddebostan sahildeydik. Ama bizim gibi çoluk çocuk gezenlerin gayet iyi bileceği gibi biraz (1,5 saat kadar) geç kalmıştık. Bizim günahımız yok malum İstanbul trafiği :) Normal şartlarda evimizden Caddebostan'a varmamız yaklaşık 20 dk. ama dün tam 1 saat 55 dk sonra ulaşabildik. (Bostancıdan sonra otobüsten inip yürüdüğümüz için bukadar çabuk gidebildik) Gösterilerin büyük çoğunluğunu kaçırmış olmanın üzüntüsü bir yana kalanları görememek de ayrı bir sıkıntıydı.
Son derece güzel bir hava ki yarım saat arayla 3 defa yağmur çiselemesi de günün en güzel sürprizi oldu sıcaktan kavrulan bizler için :) 4 ayrı çadırda Red Bull satışı yapılmasına karşı günün favori içeceği biraydı.

Migros'un bira dolapları resmen bomboştu. Yenilerini doldurmak için uğraşan görevlilerin kutularından çıkarttıkları biralar daha dolaba ulaşamadan kapışılıyordu.:) Çimlerin üzerine serilip dev ekrandan atlayışları seyretmek de gerçekten ayrı bir zevk ama uzaktan değil :(


Karadan olduğu kadar denizden de izleyicisi vardı.

Ve işte bir atlayış;

FlugTag uçuşları ödül töreni ile son buldu. Daha sonra hava gösterileri başladı.
Çok kısa sürdü ama güzeldi. Volkan onların uçuşunu tamamlayıp havada unutulan gösteri pilotları olduğunu düşünerek epeyce eğlendi :)


Gösterilerin bitiminden geç saatlere kadar çimenlerin üzerinde yuvarlanmak, oyunlar oynamak kuzucuklarıma da çok iyi geldi.

Volkan ve en sevdiği (!) amcası :)


ADİDAS standı.



Ve gün batımı ile eve dönüş...

YAZININ YORUMLARI

Yazan: isimsiz Tarih: 28/5/2008 Konu: http://o0ocileklisuto0o.blogspot.com/ Çocuklarınla birlikte harika bir gün daha.. ne güzel yaa :))

Yazan: NnEvV Tarih: 26/5/2008 Konu: nnevv.blogspot.com Volkanııı gördüm :) .. son fotoğraf dehşet olmuşş , çaldım !haberin olsun :) ----------------------------------------- Tabiiki dilediğini alabilirsin :)) beğenmene çok sevindim.Düzenleyen KALDERAVOLKAN gün: 27/5/2008 saat: 10:43

Hiç yorum yok: