27 Mart 2009 Cuma

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ...

Yokluğumuzda neler yapmışız bir bakalım. Yakın zamanda yazmayınca da zor oluyor geri dönüp yazmak yaaa :/

Benim PRATİK AKIL HANIM ismini taktığım cicişim Ayşe'nin blogu, mutluçocuklarda gördüğüm ve hemen o akşam yaptığım mısırlarımız var mesela. hani şu son zamanlarda her köşe başında gördüğümüz bardakta ve farklı soslarla sunulan mısır.



Volkan kuru üzüm ile, bendeniz kaynar mısırın arasına sıkıştırılmış 1 dilim kaşar ve mayonez+ketçap ile, kaldera hanım ise bal ile tatlandırarak tükettik :)

Süper olmuştu bilginize :)


Bu sarı/yeşil saçlı bebeğimiz ZEYNEP. Şu sıralar hayatımızın merkez noktası :) Zeynep yedi, zeynep içti, zeynep sinirlendi, zeynep üşüdü, ..... :)



Size daha önce bahsettimmi bilmiyorum ama Volkan'ın resme yeteneği var gibi. Babasının da çizimleri ve özellikle de karakalem'i iyidir. Ben de bu uğraşını heveslendirmek ve ilerletmesi için PINAR SÜT'ün 28. Resim yarışması için bir resim hazırlamasını istedim. Konusu da serbest olunca paşa hemen çalışmalara başladı :)) Ne hikmetse odasında, masasında rahat rahat çalışmak varken salonda ve yerde çalışmayı daha çok seviyor. Tuhaf bu çocuklar yahu :)



Bu OKAN BAYÜLGEN'e evlendikten sonra bir haller oldu :) Daha yaşına uygun, aklı başında, insan gibi konuklarla daha izlenesi programlar yapmaya başladı :) Daha önce keyifle izlediğim 80'ler programından sonra bir akşam da KARADENİZ temalı bir programa denk geldim. Favorim, şirin şirinem HÜLYA POLAT ve FUAT SAKA'yı inanılmaz bir keyifle izledim ama aslan payı KOLBASTI ekiplerinindi. KTU (Karadeniz Teknik Üniversitesi) bu konuda kendini de ülke sınırlarını da aşmış durumdadır TEBRİKLER. Ziyadesiyle keyifli ve maharet gerektiren bu oyunu öğrenmek isteyenleri ise UZMAN TV'ye davet ediyorum. Ben kısa bir dönem bu oyunun eğitimini de vermiş biri olarak özellikle de kilo vermek isteyen herkez'e şidetle tavsiye ediyorum. İnanılmaz bir efor sarfediyor ve kalori yakıyorsunuz :)) Şu sıralar hemen her gün bir şekilde kolbastı muhabbeti önüme çıkıyor ama hayırlısı :))
Mesai bitmeden bu yazımı sonlandırıyor, en kısa zamanda kaldığımız yerden anlatmaya devam edeceğime söz veriyorum.
Sağlıkla...

NOT: ALLAH RAHMET EYLESİN, MEKANIN CENNET OLSUN MUHSİN YAZICIOĞLU :((

5 yorum:

Zen dedi ki...

aplacımm bu bebeğin isminin neden zeynep olduğunu merak ettim doğrusu :P arkadaşımaa selamlar :)

fatma dedi ki...

çok ilginç bu çocuklar.yarışmada başarılar...sevgiler...

Moonish (moonsun) dedi ki...

Volkan'in resim yetenegini degerlendirmek lazim :)) Kalderayi ve bebisini de kocaman opuyorum :))

VOLKAN - KALDERA dedi ki...

@Kuzucuk; kaldera bu sorunu duymamış olsun :P :))
@fatma; çok teşekkür ederiz.
@Moonisim; ahh inşallah hakkıyla değerlendirebiliriz canım. Bu aralar grafiti yazılara merak sardı :) Ama henüz acemi.

Ayşe dedi ki...

nazaaaaaan; inanmiyorum yaaaa!!! sern yazmaya basladinmiydi yaaa!! cok kizdim simdi kendime!! uff degistirme nutfen artik adresini tamam mi, ben bu adresini reader a ekledim diye icim rahat bi sekilde yazmaya baslamani bekliyodum ya huu..hatta gecen hafta sana "hadi artik yazmaya basla" filan bile dediydim yanlis hatirlamiyosam...sen baslamissin da neleeeeer neler yazmissin bile arkadasim...geciktigimicin uzuldum ammaaaa toplu bi sekilde keyifle okudugum icinde iyi geldi ne yalan soyliyim ;)

ozlemisim yavrulara bakmayi ve seni okumayi:)) Fatmanin blogunda linkini gorunce kosuverdim hizlicana buraya, dur hemen kendi bloguma da linkini ekleyivereyim ;)

optum canim cokca:))