21 Şubat 2011 Pazartesi

HEDİYELEN-DİK...


Yine uzun ara, yine yazıl(a)mayan yaşanmışlıklar ve yine bir hediye etkinliği...

Sevgili Tesettür Aşktır blogunun sahibesi kutlu bir günde güzel bir işe imza atarak Mevlid Mandilinde bir sünnet'e vesile olup hediyeleşme etkinliği düzenledi. Uzun zamandır kafasını kuma gömmüş aşamaya çalışan bendeniz için bir silkelenme şarttıki bu hediyeleşme güzel oldu :)

Beni cicilerim elime ulaştı, ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SEVGİLİ DİLEK...

Kuzularım da ben de cicilerimize bayıldık :)

Kızım keçe tokalarını 3 gündür başından çıkartmıyor, elinde olsa onlarla yatacak :)

Bu çekiliş sayesinde hamarat bir hatun daha tanımış olduk, baksanıza pasajına haksızmıyım ama :))

Benim paketim de hazır ancak bu hafta kızımın faranjit olması sebebiyle postaya vermekte biraz geciktim ama bugün mutlaka telafi edeceğim, çekilişte bana çıkan arkadaşımdan şimdiden çok çok özür diliyorum :/

8 yorum:

Dilekce.. dedi ki...

Merhaba, bu güzel hediyeleşme etkinliği sayesinde ne güzel tanışmış olduk :) Hediyelerimi biraz acele hazırladım aslında cimcimeye daha çok şey yollamayı düşünmüştüm ama o ara ürünlerim yanımda değildi.. Beğenmenize çok sevindim.. O güzel söleriniz için de ayrıca teşekkür ederim.. Sevgiler.. :)

Unknown dedi ki...

canım blogspot engelinden dolayı ancak ulaşabiliyorum sana :( hediyelerin için çok çok teşekkür ederim hepsine bayıldım. ne güzel ciciler yollamışsın öyle :)

Moonish (moonsun) dedi ki...

Cooooook ozledim seni ben de :)) Canimsin sen benim yaa, uzaktaki yakinimsin :)) Yazisicaz yine elbette hem de uzun uzun :)) ama once hayatimi duzene koymaliyim :) Dua et benim icin :)

Stil Direktoru dedi ki...

Kocaman olmuş maşallah kuzuma, dostum ya mest oldum yazdıklarına ayrı olsak bile kalpler bir harbi hatun yolun açık olsun canım

prenses annesi dedi ki...

hediyeler çok güzel. güle güle kullan

Benhurum dedi ki...

Oyyyy kül kedimmm benim maşaallah bir taneme, allahım iyi günlerde sağlıcakla kullanmayı nasip etsin inş:) Öperim ben o güzel yanakları ;)

nalan dedi ki...

Yine bir koca yıl geçmiş son yazının üstünden Kaldera ne kadar büyümüş.
Nasılsın? seni özledim ,yaz bana.

nalan dedi ki...

Nihayet döndün seni çok özlemiştim koooocaman öptüm:))şekerleri de...