31 Ağustos 2010 Salı

TEBRİKLER GÜZEL ARKADAŞIM

26 Aralık'da katıldığımız Cevahir buluşmasında tanıdığım, hediyesini aldığım, daha sonra hiç beklemediğim bir zamanda büyük bir hediye gibi hayatıma giren, benden desteğini esirgemeyen, yüzü güzel, kalb, güzel canım arkadaşım Benhurum Ayşen'im LG Life Tastes Good Championship yarışmasında 2. olmuş ve 15 Eylülde Dubai'de yapılacak Grup elemesine sevgili Sağlıklı Mutfak ile birlikte katılmaya hak kazanmış.




Duyduğum an nasıl mutlu oldum, nasıl telefona sarıldım bilmiyorum. Canım'ın tatilde olduğunu bilmiyordum, sıcacık sesini, özlediğim gülüşünü duymak iyi geldi.




BAŞARILAR TÜM KALBİMLE SENİN OLSUN ARKADAŞIM, TEBRİKLER EDİYORUM.




DUBAİ DÖNÜŞÜ KUTLAMA SÖZÜM BAKİ :)

4 yorum:

Benhurum dedi ki...

Nazanım canımmmmm sen ne kadar harikasın ne kadar zarifsin bir tanem inan bu postunu gördüğümde gözlerim doldu hem çok utandım hemde bir o kadar gurur duydum ama kendimle değil senin gibi güzel bir insanı tanıma fırsatı bulduğum için... İnan kelimelerim kifayetsiz kalıyor duygularımı ifade etmekte.

Beni ilk tebrik eden sen oldun canımın içi, o özlediğim tatlı sesin ile beni araman muhteşemdi ve inan çoook mutlu ettin beni. Bu yetmedi Facebook'tan da tebriklerini gönderdin o da yetmedi birde bu postu da girdin ya bitirdin beni hücreten yemin ederim:) daha ne diyeyim Allah razı olsun seven kalbin güzel gören gözlerin o güzel yüreğin eksik olmasın inşaallah canım benim...

Canım arkadaşım Allah güzellikleri hepberaber paşlaşmayı ve yaşamayı nasip etsin inşaallah ve dilerim sen daha muhteşem güzelliklere tanık olursun ve bizlerde senin mutluluğuna eşlik edelim.

Dubaide bizimle birlikte olan o güzel yüklerinizle hem sizleri hemde ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için elimizden gelenin en iyisini yapacak, İnşallah sizlere de güzel haberler getirebilmek için var gücümüzle çalışacağız...

Kucak dolusu sevgilerimi bırakıyor hasretle tatlı yanaklarından öpüyorum bir tanem...

Sevil Şahin dedi ki...

tam destek onların arkasındayız inş. başarıp gelecekler
geçmiş bayramınıda kutluyorum tatlım pc başına geçemeyince kutlamak bu güne kaldı :))
sevgiler

MAVİANNE dedi ki...

tebrik ediyorum ben de
sevgiler

MAVİANNE dedi ki...

ben de tebrik ediyorum
volkana da uzun ve sağlıklı bir ömür diliyorum
sevdiklerinle birlikte güzel günler görmeni diliyorum
sevgiler sana