1 Haziran 2010 Salı

PACMAN'IM GELDİ

Uzuuun zaman önce kankam'ın tükkanından aldığım PACMAN TİŞİÖRT'üm "ha bir gün buluşuruz", "dur şuradan şuraya kargoya ne gerek var" bıdı bıdıları ile erteleye erteleye ancak elime ulaştı. Hep takılıyordum Edi'ye " kız güveler yemeden alsam ya ben tişörtümü" diye o da sonunda "al lan tişörtün kadar konuş" dedi (:P) ve dün kargo ile gönderdi.

Yanında EDİ'nin İMZASI OLMUŞ MİNİK HARİBOLAR (bize özel 2 tane :P malum biri kızıma biri oğluma) ve çok şık bir kolye ile :))

TEŞEKKÜR EDERİM KANKA, ÖPTÜM SENİ EN KOMACANINDAN :p



Hayatta yapamam, beceremem dediğim şeylerin başında fotoğraf çektirmek üstüne üstlük bir de bunları yayınlamak vardı. Ne kadar kötü olduklarını bilsem de son zamanlarda hemen her postta kendi fotoğrafımı yayınlamamın tek sebebi ise bu yargımı kırmaya çalışmamdandır. Sizleri bu görsel işkenceye maruz bıraktığım için üzgünüm ama o kadar çok arkadaşım fotoğraflarımın doğal olmadığından, kendimi çok kastığımdan, vs şikayet eder oldu, ve çocuklarımla çekindiğim fotoğraflarda da bu çirkin görüntü gözüme batmaya başladı ki artık daha doğal pozlar vermeye çalışıyorum ŞİMDİLİK SADECE ÇALIŞIYORUM :)

Ama bu üstteki fotoğrafları yayınlamamın asıl sebebi üzerimdeki elbisedir.
Kendisi de hayatta yapmam dediklerimden biridir zira :)
Ofis ortamında free friday günleri dışında bu kadar renkli (!), çizgileri bu kadar parlaklık barındıran bir elbise asla giymezdim. Ancak bu elbiseyi annem dün bir Kız Kuran Kursu yararına düzenlenen kermesten kız kardeşim için almış. Ona bol gelince benden denememi istedi. Evin içindeyiz ne olacak dedim ve denedim. Annem çok yakıştığını, bugün mutlaka giymemi rica edince önce hayır dedim ama "siz zaten aldığım hiçbirşeyi beğenmiyorsunuz, vs" diye üzülünce el mahkum kabul ettim. Ama evden çıkmadan kaç kere aynanın karşısına geçtim, kaç kere çıkartmaya yeltendim onu bir de bana sorun :) Ama kendisi yaklaşık 7,5 saattir üzerimde ve ben hala mir mağazaya girip kendisinden kurtulmuş değilim :P
Bu aralar ne çok kendimle çelişiyorum !! 3olu yaşlar gelirken yanında sendrom getirirmiydi yahu? Neyse :)

Bu fotoğraf da meleklerimle hafta sonu gezmemizden elimde kalan tek kare :/ Hani dedim ya doğal fotoğraflar ortaya çıkartmaya çalışıyorum diye. Bu hafta sonu açık hava, meleklerim, miss gibi deniz kokusu eşliğinde istediğim kareleri en güzel yakalayabildiğim yegane fotoğrafları da bir dalgınlık anı esnasında hafıza kartımdan pc'ye aktarmadan silmişim :( neyse bu konu için yeterince üzüldüm şimdi yenilemek istemiyorum. Ama fotoğrafta üzerimde gördüğünüz omuz detaylı tişört ve sıcak havalarda kurtarıcım olan şurada da bahsettiğim bu şapşahane şalvar için canım arkadaşım Lilibebek'in güzel annesi SUZY'e de teşekkür etmem şart :)

7 yorum:

İğne İle İplik dedi ki...

Ahhh anneler... Kırmamak lazım:/ Bende asla giymem dediğim şeyleri 'dışarda' giymek zorunda kalmıştım, yazınızı okuyunca hatırladım:)

Bu arada tshirt süper.. çok beğendim:) Güle güle kullanın:))

PAPATYA PRENSES dedi ki...

be bu elbiseye alışamadım ,gülüp duruyorum görünce:)))))) yakından görmem lazım hehehehe:)

güle güle giy:)

kolyen güzelmiş,onu da güle güle tak:)

işte öle

Suzy dedi ki...

Anneni kırmamana hiiiç şaşırmadım canım:) Ben olsam ben de kırmazdım:( Valla ne olcak bu annelerle halimiz bilemedim şimdi. Maymuna da döndürseler bizi yine çıkamıyoruz sözlerinden.
Şalvarın için de zaten teşekkür etmiştin bi tanem. Giydiğini bilmek mutlu ediyor beni. Yanındaki minik elmanın yanağını ısırıyorum. Keşke bi sevebilseydim kuzuyu. Bi kısmet olamadı şu İstanbul yolları bana:( Kırgınım İstanbula, kimleri kimleri kucakladı, bi beni yar etmedi ya helal olsun. Olsun ama sizlere iyi baksın başka bişey istemem. Çok seviyorum seni, kendine iyi bak canımın içi:)

neval dedi ki...

içimizi açan yazılarınızla hoşgeldiniz tekrar ve aramızda olun mümkünse bloglamaktan bıkmayın

Zen dedi ki...

anağmm ne kadann güzell bi tişört o öylee =) giy de üstünde görelim bi de aplaaa =) güle güle kullann

Stil Direktoru dedi ki...

Kuzuma bak sen yüzün gülüyor ya beni o bağlar canım benim. Kırma tabii cennet ayakları altında diye boşuna dememişler, bir daha daha çok Haribo koyarım :) Edi imzası olayına da koptum anlarsın sen bebek mucxx

Eski dedi ki...

:D eheueheueh ahahahaha eheueheuh ahahaha :D:D:D:D: Nazan ablaaa şeker kabı gibi olmuşsun valla