24 Mayıs 2010 Pazartesi

TEŞEKKÜR EDERİM GÜZEL GÜLEN HATUN :)

Üzerimdeki ölü toprağını silkelemenin zamanı geldi sanırım :))

Tamam eski şevkimi kaybetmiş olabilirim, uzun postlar hazırlamak için artık daha çok zamanım ve imkanım olmasına rağmen ilhamilerimi :P küstürmüş de olabilirim ama bu arayıp soran, post yaz artık özledik diyen arkadaşlarımı kıracağım anlamına gelmez ki değil mi?

Buralardayız anacığım, hayatımızı şekillendiriyor, meleklerimle yolumuza en güçlüsünden adımlarla devam ediyor, üzerimizden attığımız yükümüze dönüp bakmıyoruz bile :))

Bu temizlik, (hatta ben abartıp yeniden doğuş bile diyorum ama şimdilik duymayın siz :P) zamanlarımızda arayıp soran, iş arama sürecimde desteğini esirmgemeyen dünya iyisi dostlarıma, yetişemediğim yerde elim ayağım olan canlarıma (ki onlar kendilerini çoook iyi biliyorlar) TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜR EDİYORUM.
Hani biz, DÜNYADA MEKAN AHİRETTE İMAN diye biliriz ya, işte ben onu değiştirdim arkadaşlar. DÜNYADA DOST AHİRETTE İMAN daha uygulanası benim için :)

"Pişt aklı bir karış anne, bak üşengeçlik yapmayıp başına oturduğun zaman nasıl da yazılıyormuş, hıııı :P" (Burası kendime :))

Bir özel teşekkür de daha yeni tanıştığım ama samimiyeti, sıcaklığı, doğallığı, şirinliği yüzünden anlaşılan şurada harika yazılar yazan ve çok güzel gülen hatun için :)
Son postunda yer alan videoyu izlerseniz ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız :)


Fotoğrafını gördüğümde zaten bayılmıştım ve evet artık o özel tişört benim :))))

Kısa yazacağım demiştim değil mi? :))
E hadi bu günlük bu kadar olsun yarın başka bir teşekkür postuyla dönerim ben :)

1 yorum:

PAPATYA PRENSES dedi ki...

ben teşekkür etmiyorum. niye edim ki