4 Şubat 2010 Perşembe

ORADAN, BURADAN VE ŞURADAN

Bu sene şöyle doyasıya çıkıp karda oynayamadım ya yanarım ona yanarım :)

Okuduğum bir blogda ! ( ah ben bu unutkanlığımı ne edem, nerelere atam :/ )"shelax" silikon tabanlıkları gördüm ve hemen Selma Hanım'a gün içinde 12 saat ayakkabı içinde kalan ve akşam sızısında uyumakta güçlük çektiğim ayacıklarım için ürünlerinden sipariş vermek istediğimi, fiyat konusunda bilgilendirme istediğimi ilettim.
Ben yazılı bir cevap beklerken Selma Hanım'ın eşi Hakan Bey ofisime geldi. Bir çay içimlik sohbetten sonra şu fotoğrafta gördüğünüz tüm ürünleri de bana bırakarak gitti. Ben arkasından hala şaşkınlığımı gidermeye çalışıyordum :)
Sık sık postlarımda bahsettiğim iş arkadaşım olarak tanıdığım ama zamanla iş arkadaşlığından da öte arkadaşım olan B. 'nin ayağındaki kemik problemi bu ürünleri araştırmamdaki en büyük sebepti. Hakan Bey'in hemen ardından tüm ürünleri alıp B.'nin yanına gittim ve onun için uygun olduğunu düşündüğüm ürünü kendisine hediye ettim. (İnşallah faydası olur)
Benim kullanmayacağım bir kaç ürünü daha ofisteki arkadaşlarıma hediye ettikten sonra kuş gibi hafifledim :))
Tabii hepsini çevrelerindeki herkesi de haberdar etmekle görevlendirdim :)
Bir kez de buradan Semra Hn ve eşi Hakan bey'e çok çok teşekkür ediyor, hayırlı ve bol kazançlar diliyorum.
DETAYLI BİLGİ İÇİN BURADAN BUYRUN...

Oğluşa İngilizce sözlük almak için ilknokta.com'a bakarken Liseden bu yana tüm kitaplarını okuduğum İPEK ONGUN / BİR GENÇ KIZ YETİŞİYOR serisinin son kitabı olan YA SEN OLMASAYDIN'ın da çıktığını görünce hemen sipariş verdim.

Şu an elimde 1979 basımı bir KERİME NADİR romanı olan BİR ÇATI ALTINDA var ve bitirmek için can atıyorum. Hemen YA SEN OLMASAYDIN' a başlamam gerek çünkü :) Zaten yazarın yazmasını beklemek ayrı bir dert bir de aldıktan sonra elimde beklemesine dayanamam :)

Ahhh bu ciciler öylesine güzel, öylesine değerli ki benim için.
Canım, her şeyime yetişen arkadaşım, sanal arkadaşlıkların en canlılarından, en vazgeçilmezlerinden, reel'e dökülmek için en can atılanlarından biri SÜPÜRGELİ CADIM, her telefon açışımda, "ben bunu da istiyorum, ben şunu da istiyorum, o fotoğraftakinden bana da diksene" diye diye sipariş ettiğim onca şeyi hastalıktan kalkar kalkmaz benim için toparlamış ve dün kargoya vermişti. Ben yerimde duramazken sağolsun PTT kargo bugün sağ salim getirdi paketimi.
İçinde neler yok ki :)
* Meleğime kürk yelek ve yeleğin astarı ile aynı kumaştan bir etek,
* Bana süper ötesi bir Clutch çanta,
* Omuzları sezonun son modası o kendinden pilili tişörtlerden,
* Uzun zamandır sayıkladığım Obi kemer,
* Kumaşını alıp gönderdiğim ve kendisi ile takım giymek istediğim için ikitane gömlek dikmesini istediğim o şık kumaştan dikilmiş boyundan bağlı kolsuz gömlek :)
Şimdilik sadece toplu fotoğraflarını koydum belki pek anlaşılmıyor ama en kısa zamanda tek tek giyip fotoğraflayacağıma söz veriyorum.
SÜPÜRGELİM, CANSIN SEN CAN :))

4 yorum:

Zen dedi ki...

bende doya doya kar oynamadım ablacım bu sene.ama bunun acısınıı çok yakında feci şekilde çıkaracağımdır :P Zira okullar açılıyor ve kış daha bitmedi :D ahhh ahh aynı şehirde olup da beraber kar topu savaşı yapıpp seni karlarda yuvarlamak vardı =))))

Suzy dedi ki...

:) Güle güle giyinizzzz:) Koymuşsun bile fotolarını:) Benim makinam yok, bu görev senindir. Sen çeker çeker koyarsın blogçuğuna kuşum. En çok da Kaldoşu merak ediyorum. Beğenecek mi, etek dizine mi gelecek üstüne mi çıkacak. Ay ölcem meraktan ben yaaa:( Hepinizi seviyorum, öpüyorummm...

Benhurum dedi ki...

Tüm hediyeleriniz birer harika gönderenlerin ellerine ve yüreklerine sağlık tabi teslim edenlerinde:) Sizde iyi günlerde giyin yeni cicilerinizi hele Kalderacığıma da hiç yakışmayacak eminim:) Allah nazarlardan esirgesin tatlıcığımı, çok öptüm tatlım..

muko dedi ki...

söylemiştim sanıyorum ama yazmadığıma göre söylememişim demk ki:P
fotoğrafın harika mankenler halt etmiş valla heee yemin de ettim bak:)
süpersin sen yaa nazancım tek kelimeyle muhteşemsinnnn