18 Ocak 2010 Pazartesi

BİR HAFTASONUNUN ARDINDAN

Önce bu cicilerle başlamak istiyorum :)

Dünya güzeli kuzum, papatyam, gönlü güzel kardeşimin evi ile işyerimin 10 dk'lık mesafede olduğunu daha önce yazmıştım. Şirketimin Mecidiyeköy'e taşınması söz konusu olunca biz birdaha bu kadar sık bulamayacağımız görüşme fırsatlarını sıklaştırma kararı aldık :)

Güzel papatya'm çarşamba günü bana geldi, evet hemde soğukta, o yağmurda. Tabii yine her zamanki gibi eli boş gelmemişti, doğumgünümde görüşemediğimiz için hediyesi ile gelmişti. Sadece kendisinin olsa iyi, bir de Aysultan'dan hediye getirmişti ki nasıl mahcup oldum anlatamam. papatyamla bir şekilde ahediye alış verişimiz var ama Aysultan'ım beni utandırdı :) Eve götürdüğüm akşam annem de bizdeydi ve o da ben de bayıldık bu güzelliklere :)

Güzeller, ömrünüz de yüzünüz gibi, kalbiniz gibi güzel olsun İNŞALLAH :)

Yine önceki yazılarımın birinde oğluşun Grafiti yazılara ilgi duyduğunu yazmıştım. Son zamanlarda kendini iyice geliştirdi :) Yazdıkları daha anlaşılır, daha yaratıcı olmaya başladı. Bir ilgi alanı olması, kararlılığı inanılmaz hoşuma gidiyor ancak oğluşumun bu hevesini geliştirmek için ne yapabilirim bilmiyorum :/ Bu yazıların çok renkli olanlarını internet araştırmalarım esnasında gördüğüm için bolca keçeli kalemler, boya kalemleri vs aldım ama açıkcası bana bile yeterli gelmedi bu teşvik. Yardımlarınıza, yönlendirmelerinize ihtiyacım var bilesiniz :/

Ve bizim evin kızsal halleri :) Balerin olmaya karar veren kızım sabah gözünü açar açmaz etek diye tutturuyor :) Cumartesi sabahı evden çıkma aşamasında ikna etmek için döktüğüm dillerin haddi hesabı yok. En sonunda eteği gittiğimiz yerde giymek üzere yanımıza alarak ortak bir yol bulduk :)


Sonunda da harika cumartesi'nin melek mimarları :) Cumartesi sabahı kahvaltı için İtalyadan kesin dönüş yapan Asloşumdaydık. Şirkette başlayıp iş arkadaşlığından can yoldaşlığına ilerleyen arkadaşım B..., melek kızı yani kızımın kankası Zeynep ve benim melekler ile kahvaltı sonrası ICE AGE 3'ün o keyifli sahnelerinde bolca kahkaha attıktan sonra bu canavarlarının enerjisini atmak için en iyi yolun top havuzu olduğuna karar verdik :)

Tabii benim delikanlı oğlum bizimle bebek(!) muhabbetine takılmak istemediği için yemeğini yedikten hemen sonra Alvin ve Sincaplar'ı izlemek üzere sinemaya girdi. Bu iki cadıyla biz de doğru oyun alanına :)
Soğuk, yorucu ama MUTLU bir cumartesi ve ardından TEMİZLİK ve DÜZEN kokan bir Pazar'ı arkamızda bırakarak yeni bir haftaya daha başladık bakalım hayırlısıyla...

10 yorum:

Sevil Şahin dedi ki...

canım benim ya sen ne şeker bir annesin masallah ne güzel eyleniyorsunuz
papatya ve aysultanda cok ince ler
güle güle kullan tatlım
sevgiler

Stil Direktoru dedi ki...

Grafitine kurban sen 2 çocuk+ev + bloga bakıyorsun o zaman bebek yapıp sana vermek gerek annem ahah :))

MAVİANNE dedi ki...

güzel bir alışveriş olmuş
çocuklar da çok şeker
maşallah
iyi haftalar canım

PAPATYA PRENSES dedi ki...

seni seviyorum güzel kadın...

Gelin Ayşe dedi ki...

Yazini daha okumadim, once kahvaklti yapiyim ondan sonra yazilarini okuyacam, simdi sadece trenckotun linkini istemissin, onu buldum veriyim istedim : ))
Almak mumkunmu ki acaba bi goz atsanaaa : ))

http://www.bidorbuy.co.za/item/9614304/Fabulous_Beige_Asym_Hem_Lined_Long_Trench_Coat_Jacket.html

Dengesiz Terazi dedi ki...

insanın dostlarıyla biraraa olması çok güzel.çocuklar içinde keyifli bir gün olmuş belli:))

oğlunda hakikaten çok başarılı.bu tarz yazımla ilgili kitaplar v.s varsa onlardan alıp yönlendirebilirsin...

Aysultan... dedi ki...

Şimdi de ben utandım burda okuyunca :)
güle güle kullan ablacım çok ciciler özellikle renkleri,her haftasonunz böyle mutlu geçsin sevgiler...

VOLKAN - KALDERA dedi ki...

@Sevil; Canım benim çok teşekkür ederim(z)
@SD; Ver anasını satayım yakında işsiz kalıp kreş açacağım zaten :))
@Mavianne'm; Teşekkür ederiz canım benim, size de iyi haftalar.
@Papatya'm; bende seni güzel kuzu :)
@Ayşe'm; hemen bakıyorum :)
@Dengesizterazi; Araştırıyoruz güzelim, inşallah vardır.
@Aysultan; Canım benim bir kez daha teşekkür ederim, mutfağımı şenlendirdiniz :)

Gönülünce Lezzetler dedi ki...

Çocuklarınız çok tatlı maşallah sağlıklı ömürleri olsun...
Hediyelerinizde harikaymış...Papatyamda, aysultanda çok düşenceliler iyi günlerde kullanın...
Sevgiler...

Sevtap dedi ki...

canım benim gerçekten yazılar çok güzel aferin volkana.Bu yazıyı yazabilenler genellikle karikatür çizmede başarılı olabiliyor benim arkadaşlarımda yapıyordu okulda belki karikatür sanatıyla birleştirebilir isterse!Lila lila çok güzeller gerçekten güle güle kullan.Ayrıca minik kalderamda çok şeker çıkmış kocaman öp benim yerime canım.