13 Ekim 2009 Salı

MUTLU EDEN PAPATYA

Hani biz yoğun yoğun bir hafta sonu geçirmiştik de ben de bir sonraki post'ta diye havalı havalı kendimce merak uyandırmıştım ya, al işte buraya kadarmış. Salı günü oldu ben hala yazamadım, hem de neden ?


Bunak ben 2 gündür fotoğraf makinemin kablosunu evde unutuyorum. Akşam evden yazayım desem o hiç mümkün değil. Baba pazar yapmış kendince hepsi tezgahın üstünde, karnıbahar almış paşa illa karnıbahargraten ister, kız annanede anneyi bekler, 21:00'de oyun başlar 23:00'de uyku ile son bulur anne koştur koştur geri eve döner, Paşa'nın göğsünde bir hırıltı fark eder, en acilinden yumurta + bal + karabiber üçlüsü hazırlanıp paşa'ya içirilir, sırt ve göğüs bölgesi viks ile ovulup sarılır, .......


Bu bünye unutmasın da ne yapsın??
Allahtan papatyoşum var da hem pazartesi günü gelip beni öğle yemeğinde ofisten dışarı çıkartıp bir nefes almamı sağladı, hemde harika bir hediye getirip (yine) beni dünyanın en mutlu insanı yaptı :)


Hani benim iftar, kahvaltı, vs. masa fotoğraflarımdan artık iyice aşina olduğunuz kırmızı güllü tabaklarım var ya, hamarat kuzum onları görüp bana kırmızılı çoook cici peçetelikler yapmış.

Canım benim, güzel yüzünü parlatan güzel yüreğin için çoook teşekkür ederim.


Malum kuzu'm diyette, e bende pazar günü tartıda 59.8 ibaresini gördüğümden beri diyette (:P)olduğuma göre gelsin salatalar :)

Bana PALERMO Kuzum'a MİMOZA :)

3 yorum:

PAPATYA PRENSES dedi ki...

Sen tartıda 59.8 i gördüysen ben öleyim abla:)) hiç göstermiyorsunnnnn:)

Seni mutlu ettiysem ne mutlu bana :) Mutlusun mutluyum mutlu

Eticin gülsün dünya gülsün hihi:)

Gelin Ayşe dedi ki...

ay ne kadar guseeel. Birbirinize yakinsiniz demek. Cok hosuma gitti. bende tsk ediyorum papatya Prensese seni mutlu ettigi icin. Pasaya gecmis olsun. kendine iyi bak ablacimmm.

VOLKAN - KALDERA dedi ki...

@Papatya'm; Aşkolsun o nasıl söz,
benim mutlu olmam için senin hayatımda varlığın yeter kuzu'm :)
@Ayşe'm; Hemde ne yakın 10. dk'da gelmiş gülüm :) Ahhh sende yakın olsan, asudemi de seni de kocaman sarılıp öpsem :/ (kısmet)