17 Ekim 2009 Cumartesi

BİR CUMARTESİ'DEN DİĞER CUMARTESİ'YE

E maşallah bana, 10 Ekim Cumartesi Kermes yazısını 17 Ekim Cumartesi günü yazıyorum :)

Hani şurada demiştim ya gideceğimiz iki ayrı yere götürmek üzere kakaolu toplar yaptık diye. İşte bunlardan ilki ÇEVRE GÖNÜLLÜLERİ yararına düzenlenen ve Edi ve Bilun'un da stand açtığı kermesti.

Hava süper güzel, çok şükür meleklerimin sağlıkları yerinde, e temizliğimizde el birliğiyle bitmiş :P kim tutar bizi değil mi?

Yola çıkarken aradım Edi'yi "bak iki çocukla geliyorum, ortalardan kaybolma, bana da kolayından yol tarif edin" dedim. "Minibüs yolu üzerinden İdealtepe'ye gel ordan atla taksiye 2 dk.da buradasın, hee gelirken de soğuk birşeyler al biz burda 4 bayanız (parasını ben veririm de dedi ama o terbeesüzlüğünü yazmayacağım :P) yandık sıcaktan bacım yetiş" dedi :)

Kartal'dan idealtepeye ulaştık OK ama geçitin üst tarafına çıktığımızda bir tane taksi bulamadık. Sorduk bir bilene "abla 100 metre yürü önüne bir yol çıkacak, ordan binersin dedi ama bir yandan da pis pis gülüyor", Allah Allah dedim yürümeye başladık, bir marketten de alacaklarımızı aldık kı taksiye bindikten sonra durdurmaylım. Neyse tarif edilen yola ulaştık yine taksi yok, bir bayan gördük ona da sorduk "ben de oraya gidiyorum, kermeste standım varda oğlumu okuldan almak için çıktım, buyrun beraber gidelim dedi" oo uçtum ben :) Ama baktım taksi falan hak getire, yürüdük. Toplamda 80-100 adım civarı atmıştık ki "burası" dedi :)
Edi valla kulaklarını fena çınlattım bilesin :) Adamında yol tarif ederken neden güldüğünü anlamış oldum böylece :) meğer ne yakınmış :)

Neyse efenim bizim melekler bol çimen, temiz havanın tadını çıkartırken bende bir gözüm onlarda bir gözüm stantda ne baktığımı ne gördüğümü anlamadan biraz vakit geçirdik. İki arada bir derede, gelen gidenle ilgilenmekte olan edi ile görüştük, hatta araya iş bile sıkıştırdım :)

Kermeste tanıştığım güzel hatun sevgili serap, kızım için beğendiğim tacı gözümün önünde başka birine satması yetmezmiş gibi bir de benim edi'ye şurada uyguladığı kurtarma yöntemini uygulasın diye götürdüğüm pantolonumu satmaya kalktı ama olsun :)))

Sevgili Serabı da, uzunca zamandır takip ettiğim ve karşılaşmaktan inanılmaz mutlu olduğum Sevgili Özge'yi de, çok kısacık görebildiğim ama tanışmaktan son derece memnun olduğum Çİdoş'u ve şirin kızını da, Şirinmi şirin, sıcak mı sıcak, gözlerinin içi gülen dünya tatlısı (insana öyle sıkı, öyle içten sarılıyor, öylesine güzel gülümsüyorsun ki bunları düşünmemek elde değil) Bilun'u da ve bu şirin kızın Çoook Güzel annesi Serap Hanım'ı da tanımak inanın o gün içimi güneşten daha çok ısıttı.
Edi zaten başka bir alem :) Bu zamana kadar gördüğüm en doğal, en dobra ve sıcak insanlardan biri. VE TEŞEKKÜR EDERİM EDİ, SAYENDE BU GÜZEL İNSANLARLA TANIŞM FIRSATI BULDUĞUM İÇİN.

7 yorum:

Gidi Kuzgun Güdük Fare dedi ki...

Gezdiğiniz gördüğünüz sizin olsun bize şu kakaolu topları anlatın yauw.Herkezin dilinde bi toptur gidiyo ama ortada top yok :) :D

VOLKAN - KALDERA dedi ki...

Aşk olsun güdük fare'm,"bizim evin temizlik halleri"nde uzun uzun yazdım ya :)

GeCe dedi ki...

ne güzel bir gün geçirmişsiniz sevgiler canım

Stil Direktoru dedi ki...

Canımsın ya hepinizi seviyorum, yaşasın blog kardeşliği, asıl ben tşk ederim bizleri yalnız bırakmadığınız için :) Pantalonunu yapıcam yarın kafamda bir fikir var yazarım yapınca da mucx

Unknown dedi ki...

fıstıkk,ne güzel dokturmussun ellerine saglık.en kısa zamanda bir gün yapalım yafuu.vokanı da kaldera fıstıgını da cok operiim.gercekten cok memnun oldumm tanıstıgımıza bende ..toplarından da yaptımm muthıısler saolasınnn

Adsız dedi ki...

Kakaolu toplar çok güzel oldu.Tekrar teşekkürler canım tarif defterime bir tatlı kazandırdın.Yakında bloguma da ekleyeceğim.Bende seninle tanıştığıma gerçekten çok memnun oldum.İnşallah birgün şöyle uzun uzun oturur iyice tanışırız.Edi'cim sağol be kuzum bak ne güzel şeylere vesile oluyosun. Çok öpüyorum.

Cocukla Cocuk dedi ki...

Ne güzel yazmışsın, bu Eda çok alem ya bir şey istemeye çekiniyor sen al parasını vereyim diyor,terbeesüzlüğünden değil:)
Çocuklar da çimlerde keyif yapmış
Sevgiler