26 Eylül 2009 Cumartesi

ÇOK ŞÜKÜR...

Kendimi kedi gibi hissediyorum, sıcaklarda sesi çıkan hava soğuduğunda bir kenarda kıvrılan :) (aslında kış uykusu içeriğinde başka birşey yazacaktım ama neyse... :) )
Havaların soğuması ile beni de bir bezginlik, bir tembellik sardı. Bayram, hastalık, kış hazırlıkları, okul hazırlıkları derken yoruldummu nedir?
Ama mail telefon ya da yorumla sağlığımı soran, merak ettiğini yazan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çok şükür daha iyiyim. Alerjimin tavan yapmasını saymazsak sağlığım yerinde şükür olsun. Onun için de 7 Kasım'a randevu aldık. (Doktorumuz alerji konusunda bir uzman olunca randevuları da yoğun oluyor dolayısı ile :P)
Hazır girmişken son zamanlarda aldığım en değerli MİM'lerden birini geciktirmişliğimin özrü ile birlikte Değerli kardeşlerimden E-evren ve Erdal'ın çok güzel projelerinden bahsetmek istiyorum.
Önümüzdeki 1 yıllık süre içersinde Değerli Hocam Evren Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği - TOFD'u desteklemeyi, Sevgili Kardeşim Erdal ise 3 ayrı projede desteğini hissettirmeyi hedeflemişler.
Böylesi saygıdeğer kardeşlerimin takdir edilesi uğraşılarına devede kulak misali bir faydamız olması düşüncesi ile dilediğim gibi bir yazı hazırlayamamış olsam da inşallah bir faydamız olur.
Ayrıntılar için E-Evren ve Erdal kardeşlerimin bloglarını ziyaretiniz gerekmektedir.
Ben battaniyemin altına giderken sizlere de bol sağlık ve huzur dolu günler diliyorum :)

4 yorum:

Fulyanna dedi ki...

Gelmiş geçmiş olsun N. ablacım

Gelin Ayşe dedi ki...

Tekrar iyi olmana cok sevindim ablacigimmm : )))
Uzun sure hastalanma birdaha :)
tekrra cok gecmis olsun ..
Ayrica resimdeki gozleri ne guzel cizmissiiiin. :)))

Cocukla Cocuk dedi ki...

çok geçmiş olsun aman dikkat et..e-evrenin limki kırık çıkıyor haberin olsun...sevgilerle

Stil Direktoru dedi ki...

Geçmişler olsun canım ziyarete gidiyorum senin kardeşin bizim de kardeşimizidr