5 Ağustos 2009 Çarşamba

ŞALDAN YELEK YAPTIM

Sevgili Bilun 17 Temmuz'da Şalları keserek yelek yapabileceğimiz bir şablon yayınlamıştı. E bukadarını da becerebilirim herhalde artık diyerekten ofisteki çekmecemde hazır kıta bekleyen emektar şalımı çıkartıp 2 makas darbesi ile kendime yelek yaptım.



Bugün de Defactodan aldığım dar kesim, füme gri, kumaş pantolomun üzerine yalnızca kare yaka body giyince bu yeleği giymek farz oldu :)


Kesim yerlerine ince siyah kurdela dikmek niyetindeyim ama akşam eve gidince fikrim değişirde babama verip sadece kıvırttırırmıyım bilemem. Ben size daha önce söylemedim değilmi? Benim gibi beceriksizlik abidesi bir hatunun babası 40 küsür yıllık ve işinde süper ötesi bir terzidir :/ Anneminde eli kesim, dikim işlerine çok yatkındır ama ben kime çektim bilemem ki :P

9 yorum:

Çınar dedi ki...

Şalı neresinden kesip birleştirdiğinizi anlatsaydınız keşke. Merak ettim.

Anne ve babanız dikiş bildiği için hiç gerek duymamışsınızdır, dikişle ilgilenmeye:)

Sevgiler

VOLKAN - KALDERA dedi ki...

@Çınar; Yazının içinde link varya işte oradaki hamarat hatun öyle güzel anlatmış ki ben gerek duymadım :)
Öğrenmekten öte yetenek gerek bu işler için, bende nerdeeee :/ :P

PAPATYA PRENSES dedi ki...

bence babacığın sadece kıvırsın. daha şık olur.

bu kadar poz verme bi daha yasaklıyorum:P

bu kombinin üzerine senin biricik sevgili kıymetli harika:P büyük kuzunun yaptığı siyah beyaz yusufcuklu kolye şahane olurdu. :)))

Suzy dedi ki...

valla en dişelendirdin beni sorunla şimdi, kime çektin hakkatten. benim gibi de arkadaşın var:):)
Bence yelek olmuş kendine onca laf söylemeseydin keşke:) Bak nesi eksik işte yelek bayaa da aaaa, bi daha duymayayım yeteneksiz diye. Bence miniklerden vakit kalmıyor sana. Sorun orda yoksa benim arkadaşım ne yelekler hırkalar yapar.

Adsız dedi ki...

çok çok beğendim acayip şık durmuş. becerikli insanlar ne fikirler üretiyorlar..

VOLKAN - KALDERA dedi ki...

@Papatya'm; Anlaşıldı, babaya verilecek. Valla derdim yeleği göstermek :P Hırkam uzun ofiste olmaz, ama o kolyeyi çoook takmışlığım vardır burda, boncuk sayısına kadar ezberledi millet :)
@Suzy; Yaa bide senin gibi bir arkadaşım var, bak nasıl da unuttum :) Amaan benimde başka alanlarda meziyetlerim var noolmuş yani hıh :) dimi süpürgelim :P
@Gülcan; Sorma, onlar üretiyor bize de seyretmek düşüyor :)

^zeynep^ dedi ki...

fikir harika, çok ta yakismis!!

Aysultan... dedi ki...

Çok şık olmuş ablacım eline sağlık:)
çok yakışmış sanada maşallah...

Stil Direktoru dedi ki...

Bebeğim bizim evin orada gördük adam 40 a satıyordu fındık kurdum ben bunu yaparım dedi yaptı ikimize de :) Seninki de süper olmuş güle güle giy cicim.