29 Haziran 2009 Pazartesi

DAVETİYEMİZİ KİM YAPTI?

Birkaç ay öncesinde ilk defa birşey denedim bana (henüz) bir elbise değil ama dünyalar tatlısı bir arkadaş kazandırdı o nedenle asla pişman değilim ve yine yapacağım :))))


İnsanlar bir elbise dikimi için defalarca provaya giderken ben akıllısı beni hiç görmemiş birine sitesinde görüp beğendiğim modellerden birini ofis tarzı olacak şekilde dikmesini rica ettim :)


Ben deli o benden deli çıkınca da bu hatun kişi beni kırmadı ve tarfilerime dayanarak bir kumaş alıp bana bir elbise dikti ve kargoyla gönderdi.

Eve gitmeyi bekleyemedim hemen o gün şirketin lavabosunda giyip denedim ve ben şimdi benim için bunca zahmete girişip yüreği ağzında haber bekleyen bu hatuna nasıl "olmadı" diyeceğim diye kıvranmaya başladım.


Elbise bir şeker çuvalına delik açıp üstüme geçirmişim gibi oldu. Ama o'nda daha güzel durmuştu yaaa :/

Sülün gibi boy yok ki o elbiseyi düşlediğim gibi taşısın :/ E eski 50 kilo halimizi de yitirdik :/


Ben utana sıkılı binbir özür kıyamet "bu elbise olmadı arkadaşım ama yinede kalsın" dedim. O benden deli hatun "aaa olurmu öyle şey içine sinmediyse kalsın ne demek hemen gönder bana başka birşey çalışırız" dedi.

Allahım Allahım.


İşte biz şeker şerbet hatunla o günden sonra DOST olduk ve hemen her gün mailleştik, sonra araştık :))

Hayatımda tanıdığım en dobra, en yardım sever, en doğal hatun diyebilirim :) Onunla konuşmak öylesine rahatlatıyor ki beni bu zamana kadar o telefonu 18-20 dk'dan erken kapatmışlığımız yok :))
Ve doğal olarak onun birde adı var artık; SÜPÜRGELİ CADI


E onun olur da benim olmaz mı; PÜSKÜLLÜ CADI :))

Sünnet olayı aklıma düştüğünden beri artık görüntüsü ezberlenmiş davetiyelerden bıktığımı, oğluşa farklı birşeyler hazırlamak istediğimi kurdum durdum kafamda. Hafta sonu Edirne'ye ve Avrupa Yakasındaki akrabalarımıza da gideceğimiz için en geç cuma akşamı elimde olmasıgereken bir zaman darlığı durumu mevcut ama aklımda fikrin kırıntısı bile yok. Önce film afişi gibi tasarlamak istedim. Bunu süpürgeliyle paylaştım. O da var olan çizgifilm afişleri üzerinde oynamalar yapıp bana 1-2 örnek göndermiş. Ben yok böyle çizgifilmli değil normal bir film afişi istiyorum dedim ama sonra Paşa'nın BEN TEN hastalığı aklıma gelince ... Süpürgelim sağ olsun gönderdiğim fotoğrafı bu BEN TEN ışını denen şu yeşil ışık'ın ucuna öyle güzel kondurdu ki daha yazısız halini ilk gördüğümde bayıldım :)
Sonrasında Süpürgelimin işkencesi başladı;

- Şuraya şunu yazlım bacım,

- Şuranın fontları büyük bacım,

- Şurada karakter değiştirelim mi bacım, bla bla bla :)))

En son yola çıkmama 1,5 - 2 saat kala davetiyemiz son halini aldı. Baskı atölyesine mail ile gönderildi, basım şekli tarif edildi, basılması ve kesilmesi tamamlandıktan sonra kurye ile aldırıldı ve zarflandı :)

Duydum duydum, Neden ben yapmadım diye soruyorsunuz değil mi?

Şirket Server'larımız herhangi bir program indirmemize izin vermiyor da ondan :/

Velhasıl-ı Kelam

Hem elbise olayında hem de davetiye işinde kahrımı çeken, her cadılığıma katlanan, beni hiiiç kırmayan canım arkadaşım SÜPÜRGELİM'E,

Ben fikrimi değiştirmeden önce bana elinden geldiğince yardımlarını esirgemeyen Çileklisüt'e

Vee beni benden çok anlayan, tanıyan, her daim yanımda olduğunu çok iyi bildiğim canım arkadaşım Nurcan'a KOCAMAAAAAN TEŞEKKÜRLER EDİYORUM...

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Nazoooommmm
Canım arkadasım,
bu yazıyı okumaya basladıgımda içden içe bi fesatlandım hee tamam oldu dedım allah versinde benım adım gecmesın bu yazıda dedım ------ki adımı gördüm:)) koca bir gün sabahdan aksama iş yeri psikolojisiyle nurcan renk olmadı yazı seklını kucult bilmem ne dıye basımın etini yemene ragmen bir haltı beceremeyen ben davetıyeyi görünce inanılmaz mutlu oldum yapan arkadasın elleri dert görmesin.

ayrıca 12 temmuzda tatılde olacagımı söyledım ya sana,tarıhı degısdırdım haberın olsun


SENİ ÇOK SEVİYORUM
NURCAN

VOLKAN - KALDERA dedi ki...

Canım benim, dostluğunu, emeğini nasıl unuturum. Senin yerin nasıl özeldir benim için bilirsin. Sen vazgeçilmezimsin, ispatlı :)))
Gerçekten değiştirdin mi??? Bu gün aldığım en süper haberrr :))) Çok sevindim arkadaşım.
O zaman c.tesi yok yok hatta cuma iş çıkışından bekliyorum bilesin :))
BENDE SENİ ÇOOOK SEVİYORUM...

Adsız dedi ki...

BU HAFTADAN GELMEYİ PLANLIYORUM:)

HAHAHAHHAHA



NURCAN

VOLKAN - KALDERA dedi ki...

@Nurcan; Gelmeyen te & büle olsun mu? :)))

Adsız dedi ki...

o yapdıgın şekil gözüme pek bir tanıdık geldi:))

olsun....



nurcan

Suzy dedi ki...

Amaaann,,, Püsküllüm ne eyledin beee:( , :) Ağlasam mı gülsem mi şaşırdım. Neden ağlıycam diyorum ne güzel bir dostum oldu ama demek ki insan böyle oluyor dostunun onu ne kadar sevdiğini anlayınca. Teşekkür ederiiimmm, tanıştığımız için de yaradana teşekkürler. İnternete ve bloglara bizi yaklaştırdığı için teşekkürler. Ne demişler ; deli deliyi dakkada bulurmuş, cadı cadıyı blogtaaaa:) Elbise içinse, yılmadım sana özel bişey tasarladım aklımdan o elimde şu anda yapmaya çalışıyorum keşke başarsam yaaaa, sanırım iyi bir fikir:) Ve sünnette çok şugar olucaksın be 9/8:)

VOLKAN - KALDERA dedi ki...

@Suzy; Benden de şükürler, teşekkürler ve teşekkürler :))
10 parmağında 100 marifet arkadaşım benim sen bana alabileceğim elbiselerin ennn güzelini dikersin ben biliyorum ve sana güveniyorum. Ama elini biraz çabuk tut ki ben buralarda meraktan çatlamış bir püsküllü olmayayım olur mu? :P :))

Adsız dedi ki...

Çok güzel olmuş davetiyeler ya (: