6 Nisan 2009 Pazartesi

YİNE YENİ CİCİŞLER

ASLI'dan bahsetmiştim vakti zamanında azıcık.

Geldi sırdaşım, arkadaşım. 1 haftacık zamanın yarın gününü zor çaldık ama olsun güzeldi :)Konuşamadık bile fazla. Dertleşmedik bu sefer. Hepsini toplayıp bir poşete koyduk, ucuna da bir balon bağladık saldık gökyüzüne :)Sonra tüüüm gün bize kaldı. Fotoğraflar henüz elimde değil ondan sebep sonra anlatacağım. Bu yazı başka.

Cicimin getirdiği hediyeler arasında bu İTALYA magneti vardı. Dolabıma yapıştırdıktan sonra aklıma geldi, her şehrin her ülkenin magneti var ve ben bundan sonra bunları biriktirmek istiyorum. (YAY'ım ben yaaa asıl hepisine tek tek gitmem gerek :/ :) )

Kah benim gittiğim yerler olsun, kah bana gelenler olsun. Her seferinde yanlarına yenilerini ekleyerek kolleksiyonumu çoğaltmak istiyorum :) Duyrulur :P


Şu sıralar yurtiçinden çok yurt dışı gidiş-gelişler, posta alışverişlerimiz gündemde Allah eksikliğini göstermesin :) Önce İtalyadan ASLI'm geldi - gitti, Nisan ortası gibi Viyanadan kardeş gelecek- gidecek inşallah bir deee Postacı geldi. Bir zarf içersinde mutlu, güzel, şirin ve hamarat bir hatundan sevgiler, güzellikler getirdi bana. E budurumda bana da tüüüüm hafta sonunu mutlu geçirmek kaldı :)

Kelimeler her ne kadar sönük kalsa da sen benim kalbimin nasıl TEŞEKKÜR EDERİM MOONİSH'im diye haykırdığını biliyorsun değil mi? Güzel İnsan :)
Bu güzel insan için hamarat dedim ya, İŞTE İSPATI :)

Bu arada anahtarlıklarım da çoğaldı ki arkadaşlarım bilmezdi ama ben anahtarlıklara bayılırıııım :)) Cüzdan cumadan beri benimle birlikte :) nasıl şirin, nasıl işlevsel görmelisiniz.

Kartlarım her zamanki yerlerinde Panom'u şereflendirdiler diğerleri ile birlikte :))


Bunlar da benim Kapalıçarşı ganimetlerimden sadece bir kısmı :) Tabii hepsi sahipli, bu hafta içi yola çıkacaklar inşallah. Önce eksiklerini tamamlayıp, sonra da kocamannn sevgilerimi sığdırabileceğim birer zarf bulur bulmaz :)

Kendimi unuttum mu? Hayır :) İşte kapalıçarşı ganimetlerinden benim payıma düşenler :) Bu güne kadar aldığım ennn uzun topuklu ayakkabılarım, minik meleeek bu fotoğrafları çekerken nedense aklıma sen geldin :P :))



Cuma günü Kuzularım için dergi, kitap bakmak üzere MİGROS'a gittim.

Kalderamın son takıntısı skudubidulu (kaldice) boyama kitabını görünce hemen aldım, tabii küçük hanım bayıldı. Oğluşa da neredeyse sevdiği tüm masal Kahramanlarını barındıran 3 dergili bir set aldım. Ayrıca mantar bir tablo ve bummerang da hediyesiydi. Hafta sonu anne bahar temiizliği ile haşır neşir olacağından kuzuların canı sıkılmamalıydı ve sıkılmadı :)



Ayrıca oğluş annesine söz verdiği 2 kitabı (biri MEKTUP ARKADAŞLARI ama diğerinin adını unuttum) bitirdiği için ısrarla istediği çerezlik 3 ayrı kitabı da aldım.

Ve geçen haftadan kalan son güzellik.

Eşimle birlikte KASABANIN YENİSİni izledik.
Keyifliydi, eğlenceliydi ve salonun %85'i bayan izleyiciydi :)

8 yorum:

Unknown dedi ki...

ohh ne güzel abla ne kadar mutlu olmuşsun yaa.. bide sende bi koleksiyoncu ruh gördüm.. :D
oğluşa kitap okuma alışkanlığı edindirdiğin için ne kadar sevindim bilemezsin, öp onları benim için :))

Unknown dedi ki...

Ne kadar renki bir yazı olmuş böyle keyfin yerinde sevindim canım :) Hediyelerine de bayıldım çok ciciler

VOLKAN - KALDERA dedi ki...

@ Yapıciiz bi kolleksiyon SM kardeş, niyet var :)
Ahh ilk zamanlar zorla oldu kitap okutmak ama şükür şimdi o kadar problem çıkartmıyor :)

@Yerinde şükür olsun çileklim, havalar biraz daha ısınsın, canları dünya gözüynen görem daha çok olcek inşallah :) Sana boool şans, başarılar bugün...

Unknown dedi ki...

akıllı benim kardeşim :)) doğru olan şeyleri benimseyecek elbette, kimin kardeşi huh :D

Moonish (moonsun) dedi ki...

Canim canim canim benim :)) Cok sevindim ama bir o kadar da uzuldum hani unuttugum sey var yaa :( Bir daha ki posta da sana kendimi affettiricem soz :)) Kocaman opuyorum seni guzel insan :))

PAPATYA PRENSES dedi ki...

şimdi bi dakka ya,sen yeni sitene resmi:P olarak geçiyorsun ve bana yazdığın yorumlarda hala eski site adresi. bende avanak gibi geçmedin sanıyorum.
küstüm oynamıyorum yani hıh


bütün cicilerin hayırlı olsun:)

VOLKAN - KALDERA dedi ki...

Aşkolsun papatyam valla bilinçli değil ben sana yorum yapmak istediğimde bilgilerim otomatik ya orda hiiç dikkat etmemişim oradaki adresime :// Sorry valla :)
Dün düzelttim ama :)
Kimbilir kimlerde daha yanlış?

esraycr dedi ki...

Kitapların bol bol okunması ne güzel.Ayakkabılarda çok şık,ben ama hiç topuklu giyemiyorum,giyenlerede maşallah diyorum,nasıl yürüyorlar ayrıca şaşıyorum :D