7 Nisan 2009 Salı

Teşekkür ederim, siz nasılsınız?

Geçtiğimiz hafta bir vesile ile http://www.adim-adim.com/ sitesinden haberdar oldum.

İçinde bulunduğumuz Nisan ayında faaliyete geçmesi planlanan bu Okul Öncesi Kişisel Gelişim Sitesi'nin Kaldera için faydalı olacağını düşünüyorum. Çünkü küçük kuzu müzikli alfabe sitesine de bayılıyor. Renkli balonları bir bir uçururken renklerini de sesli olarak sayıyor, her bir harfi yükses sesle tekrarlıyor, bir harf ile başlayan dört ayrı nesneyi sitedeki sesli sistemle birlikte tekrarlıyor, boyamaları yapıyor, vs.
Adım adım'a ilk girdiğimde Her gün bilgilerini gönderen ilk 25 kişiye ücretsiz kitap gönderildiğini okumuşdum ve üyeliğimin üzerinden bir hafta geçtiğinde yani bugün kitabım elime ulaştı.

Penny Palmano'nun "TEŞEKKÜR EDERİM, SİZ NASILSINIZ?" adlı kitabı. Mikado yayınlarından.
Çocuğunuzu saygın bir hayata hazırlayacak görgü kuralları nelerdir?
Çocuğunuzun iyi bir sosyal zekaya sahip olması için ne yapabilirsiniz?
Bu soruların cevaplarını bulacağıma inandığım bu kitabı okuduktan hemen sonra sizlerle de paylaşacağıma emin olabilirsiniz.

Yazar Hakkında
Modern Davranışlar bilimcisi olan yazar Penny Palmano, ilk çıkardığı kitap olan Teşekkür ederim, Siz Nasılsınız? ile İngiltere’de BestSeller olmuş ve pek çok TV programında, söyleşilerde, gazetelerde ve hatta mahkemelerde bile dinlenmiştir.
Toplam 10 ülkede bestseller olan kitabından sonra çıkarttığı ‘’ Eyvah Çocuğum Büyüyor ‘’ tüm dünyada ergenlik sorununu çok güncel aldığı için ilk olarak basılmıştır. Bu kitap ta 10 ülkede yayınlamış ve Bestseller olmuştur. Aynı zamanda 3 çocuk annesi olan Palmano, konulara hem bilimsel hem de çok yumuşak bir yaklaşımı sayesinde kolay ve zevkle okunabilen bir kitap serisi çıkartmıştır.

5 yorum:

Ayşe dedi ki...

Nazan bu kadar olur!!! on dakika once kapi caldi ve kargo;"tesekkur ederim siz nasilsiniz" kitabini getirdi bana:)))

yoksa sende bu kitaba nasil sahip olabilinecegi ile ilgili bir yazi mi yazmayi dusunuyordun? yoksa kitapla alakasi yok mu basligin?

Ayşe dedi ki...

Bu arada, canim yaa blog basligin yok, bilerek mi yaptin? sadece bir nokta gozukuyor ve ona tiklayarak senin bloga geliyorum....

Ayşe dedi ki...

ayyy evet ayni seymis bahsettiklerimiz:)) okudun yorumlarimi dimi? arada kaybolmadi dimi? ikimizinki de ayni gun elimize gelmis, ne hos ;)

KelebekGibi dedi ki...

Aa böyle seylere inanmazdim ama hani ilk 100e sunu bunu vericez derler bu kampanya gercekmis ve kitabini almissin ne güzel :)
Cocuklarimiz icin cok okumaliyiz.
Neler okuyup bizlerle paylasacaksin merak ettim ,sevgilerimle.
Mektup yazacaklarimin arasinda sende varsin abla, insallah ilk firsatta ;)

VOLKAN - KALDERA dedi ki...

@ Hayırdır sen bugünü iadeyi ziyaretlere mi ayırdın :))
Ben adım adım'ı senden mi keşfettim acep :))
Hadi yarışalım mı kim önce bitirecek :PP

Yaa cicim blog başlığım header'in üstünde çıkıyor diye silmiştim ama yazayım tekrar.