5 Mart 2009 Perşembe

DENİZ, KUM, GÜNEŞ 21/7/08

Çalışan anne tatil sezonu başında iş hayatına geri dönüş yapınca kuzular da tatile çıkamadı ve şehir içi alternatifleri değerlendirmek durumunda kaldılar. Geçen hafta pazar günü Büyükkulüp'ün hemen arkasında bulunan plaja giderek sezonu açmış bulunuyoruz. Haftaya da havuz denemek niyetindeyiz ama önce kuzuların deniz keyfi :))

9:30 gibi plajdaydık. İnsanlar birden hareketlendi. Güzeller güzeli bir yunus balığı küçük bir balığı kovalayarak kıyıya kadar gelmiş ve herkezi heyecanlandırmıştı. O kadar çok yaklaştı ki yunusu da kovaladığı küçük balık da rahatlıkla izlenebiliyordu ama fazla hızlıydılar. Fotoğrafta gördüğünüz siyah nokta halinde yakalayabildiğim görüntü için bile 4-5 kare çekmek durumunda kaldım :)

Minik meleğim daha akşamdan deniz, bıcıbıcı diye sayıkladığı için gider gitmez suya girmek istedi ama su serin olduğu için ilk 1-2 saatini kumda oynayarak geçirdi.

Kaldera elindeki küreği neredeyse tüm gün taşıdı. Bulduğu her yere kuyular açıp içine taş sakladı :) Kovasıyla su taşıyıp üzerlerine döktü. Gün içinde buna anlam veremedim. Fide dikim işlemleri yapıyordu ama bunları bu kadar muntazam yapması için birinden görmüş olmalı diye düşünüyordum ki annem akşam imdadıma yetişti. Annanesini evimizin arkasındaki küçük bahçede oyalanırken seyreden minik kuzu tabii tüm yapılanları bir bir kapmış.

Uygulama sırası ona geldiğinde de hünerlerini sergilemişti :) Kaldera ve teyzeoğluşu Arda plajın en çok koşuşturan ve birbiri ile en çok uğraşan çifti idi :))


Bu şirin bikini güzel teyzoşumuzun hediyesi. TEŞEKKÜRLER TEYZOŞ..
Paşam cumartesiden işyerime telefon edip mutlaka yelek istediğini söyledi. Alınmaz mı? Mutlaka....

Oğluşum hemen yan tarafında görülen utangaç küçük hanım, gidişimizin ilk 1. saatinde tanışılan ve tüm gün tek oyun arkadaşı olarak oğluşuma eşlik eden ama şimdi adını unuttuğum :( çok güzel ve akıllı bir kız...

Ve gün sonu... :))


YAZININ YORUMLARI

Yazan: Vehbikilic.net Tarih: 27/9/2008 Konu: (: Şirinlik bu olsa gerek (: Bayılıyorum çocuklara -------------------- Çok teşekkür ederiz...Düzenleyen KALDERAVOLKAN gün: 27/9/2008 saat: 14:38

Yazan: aysegelin Tarih: 29/7/2008 Konu: :))) ayyyy günün sonundaki resime bittiiiim! Kızımı görür gibi oldum sanki .. Bunlar uyurken hep mi böyle tatlı olular yaaa! Maşşallah! Ayıca kalderanın bikinisi çok hoş! :))) Çok güzel resimler, çok güzel vakit gecirmissiniz, iyi olmuş :)

Yazan: NnEvV Tarih: 22/7/2008 Konu: nnevv.blogspot.com bende diyoruum nerde kalderavolkancığım :) meğer denizdelermiş , tabii İstanbuldasınız nimetlenin bizde porsuk çayına bakalım duralım , görüceksiniz haftaya öyle bi deniz fotoğrafları koyucam ki yok böyle bişi :P kalderada bizim eylüş gibi illa gördüğü herşeyi hayata geçirecek , çok bilmişler , bikinimiz çok güzelmiş , hanımada çok yakışmış:) volkancık hızlı girmiş anlaşılan yaza , bu yaz çooook güzel ve akıllı kızların ismini unutacağa benziyosunuzz bu yakışıklıylaa :D hihi öpüyoruum ... sevgilerlee

Yazan: mavianne.blogspor.com Tarih: 21/7/2008 Konu: deniz deniz keyfi harika geçmiş ne güzel sevgiler

Hiç yorum yok: