11 Ağustos 2009 Salı

MİLUPA APTAMİL ÖDÜLLÜ YARIŞMA

Değerli arkadaşlarım,

Fikrimühimliğimin vermiş olduğu çok güzel bir fırsatı siz değerli annelerimiz ile paylaşmak ve meleklerimizden birisinin, çocuklarımın gelişiminde çok büyük rol oynayan Milupa APTAMİL ailesi ürünlerinde güzel bir hediye ile mutlu olmasını istedim.

Bu sebeple, çocuklarımızın beslenmesi gibi çok önemli bir hususta, maharetli annelerimizin ortaya çıkaracağı tariflerin yarışacağı bir yarışma düzenliyorum.

Fikrimühim.com aracılığıyla bana ulaştırılan Aptamil Junior Çocuk Sütü (namı diğer Abla Sütü :) ) ile yaptığım Mikrodalgada Brownie (BURDA) tarifinden ilham alarak, sizlerin Aptamil Junior Çocuk Sütü’nü kullanarak ortaya çıkaracağınız tariflerin yarıştığı bu yarışmada SPONSORUM MİLUPA’NIN SİZE ÖZEL OLARAK HAZIRLAYACAĞI BİR PAKETİ HEDİYE EDECEĞİM.

Bu vesile ile 10-21 Ağustos 2009 tarihleri arasındaki 2 haftayı YARIŞMA HAFTAMIZ ilan ediyor ve sizlerden gelecek tüm tarifleri gün gün yayınlayacağıma söz veriyorum.

Sürenin sonunda tüm tarifleri numaralandırıp yorumcularımız aracılığıyla değerlendirme yapacağız. Ve hediyeniz FİKRİMÜHİM tarafından adresinize gönderilecektir…

Konu ile ilgili sormak istedikleriniz yada tariflerinizi ulaştırmak için
kagnicinazan@hotmail.com adresini kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok: