11 Mart 2009 Çarşamba

PART 1 25/10/2008


Tebdili mekanda ferahlık var demiş büyüklerimiz. Ferahlığa tam da ihtiyacım olduğu dönemde sıklıkla duyar olduğum WORDPRESS'i inceleme fırsatı bulmuşken en çok da üstresimde kuzularımın gözleri bana bakarken yazmak istedim onların arşivini. Bu işin en kötü yanı ise blogcu.com'un eksikliğinden kaynaklanıyor. Eski yazılarımı toplu taşıma gibi bir şansım olmadığı için tek tek taşımak durumunda kalacağım. Aslında taşımak da hiç içimden gelmiyor. Eskiler yerinde mi kalsa iyi ki acep, siz ne dersiniz?
Artık buradayız.
YAZININ YORUMLARI;
ilk yorum benden mi acaba yeni adres yani yeni uzantınız demeliyim sanırsam hayırlı olsun.kuzuların baş ksımdaki fotoları da tam oturmuş.vala soruna elince gel sen ya blogdaki yazılarını arşivle bi şekilde.ya kopilerini al.yarın öbürgün blogspota olanların bizim blogların başına gelmiceği gibi bi kesinlik yok.dünya bu sanal da olsa.
sevgiler yusufla annişi fatma
E. Ali
Hayırlı olsun.Şu anda başka yorum görünmüyor, ben ikinci yorum yazan olabilirim.Birinci yorumcu arkadşa hak veriyorum. Hiçbir yere güven olmaz. Size en iyisi kendi alan adınzla bir site yapalım. Madem taşınıyorsunuz zahmeti kendi sitenize yapın. Ama bütün yazılarınızı buraya taşısanız bile, burada dışa aktar özelliği var. ilerde kendi sitenizi kurduğunuzda bir iki saniyede bütün yazılar bir dosya olarak bilgisayarınıza indirir sonra oranın içe aktar özelliğiyle bir iki saniyede yeni siteye aktarabilirsiniz. Taşınma işlemi sadece bir dakika içinde hallolur.blogcu ne yazık ki çok geri kaldı. şu işe bakın. onca yenilikler yaptılar güya ama başka yere taşınmak için yazıları tek tek taşımak gerekiyor.Tekrar hayırlı olsun. burası çok daha iyidir. hatta blogger bile wordpress kadar olamaz.
mevsimlergibi
Eskiler yerinde kalsın bence de bırak taşıma buraya yan menüye bir linkini ver yeter Hadi hayırlı olsun
kalderavolkan
@ yusufunalemi; evet ilk yorumcum sensin Teşekkürler ediyorum. Arşiv almalıyım haklısın. Evdeki bilgisayarımdan derhal bu işi çözmem gerek.
@Ali kardeşim; bu işlerde ne kadar bilgi yoksunuyum en iyi sen biliyorsun. Buralarda kendimizi yetiştirirsek inşallah kendi alan adımızla bir yer alacağım, (2-3 ay sonra olabilir) hem de dataxi’den @mevsimlergibi; fıstıkım teşekkür ederim. İyi fikir aslında, evet öyle yapayım du ben )
Cairo@Istanbul
Bir blogger daha kurtulmuss blogspottan diye soze basliyayim bende : ))
Hayirlli olsun..
kalderavolkan
Yok blogspottan değil blogcu.com’dan )Teşekkür ederim.

Hiç yorum yok: