10 Mart 2009 Salı

DOSTLUK, ARKADAŞLIK VE BİRDE ÖDÜL OLAYI... 21/10/08



Frindship Around The World Award
Proximidade Award




Değerli dostlarımdan Şev-lal ve tatlı cadım fulyanna beni bu taze paslaşma aracımıza layık görmüşler. Adı; Dünya Çapında Arkadaşlık Ödülü. Mutlu oldum mu? EVETTT :)Dostluk, bende kolay sahiplenilesi bir durum değildir. Kendi hayatımda DOST olarak var olabilecek kişiler için de, ben başka birisinin hayatında DOST sıfatıyla bulunacaksam da gereklilikleri aynıdır.- Güveneyim, güvensin- Gözü kapalı teslim olayım, gözü kapalı teslim olsun- "Aman ha bu ikimizin arasında" cümlesini kurmayayım, kurmasın- İhtiyacım olduğunda yanımda/yanında olup olamayacağını düşünmeyeyim/düşünmesin- Daimi olsun/olayımArkadaşlıklarım kolaydır dostluklarım çok zor. DOST dediğin bende budur.





Sıra geldi bu ödüle layık arkadaşlarıma,17 ile sınırlamışlar ama ben bir başlayayım da artısı eksisi sonra çıkar gün yüzüne :))




womentuana (Blogcuda yazmaya başladığımdan beri zevkle takip ettiğim ve beni takip eden arkadaşım)




mavianne(Yüzü güzel, kalbi güzel, çalışkan, atik bir anne. hem de 2 erkek çocuk annesi. Ne zor olduğunu erkek çocuğu olanlar bilir :) )




Ali ve sitesiÖnce blogcuda (kiremit) sonra da kendi kendi mekanında okumaktan, takip etmekten asla sıkılmadığım/sıkılmayacağım değerli kardeşim)




hussolojiİstikrarlı ve bir okadar da takip edilesi yüksek cevherlerden biri daha.




Alişko19 yaşında afacan (! bir aliye alişko deniyorsa kesin bundan sebeptir :) )bir Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi.




erdal erdoğdu(Kibar, efendi, ve de yakışıklı bir kardeş daha. Ne fazla tanışıklığımız ne de görmüşlüğümüz var ama kendi kardeşimden farksız benim için. Nasıl oldu, neden oldu bilmiyorum ama öyle işte... )




sinanata & nesibeİstanbuldijital'in başarılı ve de pek maharetli sahibi, değerli kardeşim. Nesibe ismi hatun'un ...... nesi diyeceğim ben burda sinan yaaaaaaaa :P :))




çilekli süt Görünüşüne accaip tezat bi hatun :) Kibar, çıtır, minyon görünüşünün altında tırnaklarını çıkarttımı agresif bir panter yattığını son yazılarını okuyanlara sorun :) Valla seni seviyorum, yeminle bak :)




NeVv
Okullu kuzucuklardan biri daha ama bu aralar tüm tadını kaybetti. Seni çok özledim yahuu. Hem bu şifre de neyin nesi?




SeineP
Taze okullu :) Tam bir TOST'muş nevv öyle diyo :) O da sessiz şu sıralar ama okul var diye sesimi çıkartamıyorum :)




KelebekgibiViyana'da yaşayan (kardeşim de orda yaşıyor/okuyor dayış'ı özledikçe kelebek'in blogundayım offf :( ) azimli, becerekli bir anne.





aysegelinNarin, kırılgan, gelincik misali bir kardeş daha. Dualarımdaki vazgeçilmez insan.




moonsunValla burda çok düşündüm. Seni 2-3 cümle ile nasıl anlatırım ki ben? Kırmızı kafalı, :)güzel suratlı amaaaaa hepsinden öte koccaman yürekli insan.




kuaybeTatlı dilli yusufcuğun, kalbi güzel yüzü güzel annesi. Daha çok yeni tanıdım onları ama okumak o kadar keyifli ki.




Oooh bu sayede hepiniz hakkında ne düşünüyorsam bir bir sıraladım ya, içimi de döktüm ya canıma değsin :))




Bu arada tek tek her birinize haber veremem.


Gelen görür, gelmeyenin " canı sağ olsuuuuuuuun :)" (Candan ERÇETİN diyor ya aynen ele işte :)
YAZININ YORUMLARI

Yazan: hussoloji Tarih: 27/10/2008 Konu: :-) Birçok ödülden daha çok değerli olan bu dostluk ödülüne beni de layık gördüğün için teşekkürler... Saygılar...

Yazan: Nesibe & Sinan Tarih: 23/10/2008 Konu: Teşekkür :D Ya ben bizim adımızı gördüğümde çok mutlu oldum ödül için teşekkürler... Şuan için kısa bir süreliğine :P Sinan'ın sevdiğü diyebilirsin :D
-----------------------
Dedim gitti o zaman:))Düzenleyen KALDERAVOLKAN gün: 24/10/2008 saat: 11:08

Yazan: isimsiz Tarih: 23/10/2008 Konu: panter çilekli ^-^ haha sen çözmüşsün beni ayol :))
------------------------
Dimi ama :))Düzenleyen KALDERAVOLKAN gün: 24/10/2008 saat: 11:08
Yazan: NnEvV Tarih: 23/10/2008 Konu: http://nnevv.blogspot.com hayıır şifrelemediim :// post atamıyorum utandıım post atana kadar kapadıım :N
Yazan: erdalerdogdu Tarih: 22/10/2008 Konu: www.erdalerdogdu.com Eyvallah ablacım cok ama cok saol... ama ama ama yanlıs bağlantı vermissin benim adıma tıklayınca, bir kafadan her ses cıkıyor artık o kimse , ben tanımam o zatı muhteremi :) aliskoda da hüssoloji cıkıyor :) ama olmuyor yani böyle yanlıslar :)
--------------------
Benim suçum yok kardeşlik tamamen blogcu'nun kazığı :( En son hangi URL giriyorsam alt ve üstündekine de onu veriyor anlamadım gitti. Of yaaa :( Şimdi düzeldi sanırsam... Bu arada o şahsı tanımamana sevindim, bi tanıyan bi de tanımayan pişman zaten :P :))Düzenleyen KALDERAVOLKAN gün: 23/10/2008 saat: 12:32

Yazan: erdalerdogdu Tarih: 22/10/2008 Konu: www.erdalerdogdu.com erdal erdoğdu (Kibar, efendi, ve de yakışıklı bir kardeş daha. Ne fazla tanışıklığımız ne de görmüşlüğümüz var ama kendi kardeşimden farksız benim için. Nasıl oldu, neden oldu bilmiyorum ama öyle işte... ) ..... zaten yurttayım annemden babamdan ailemden 8saat uzaklıktayım, valla ağlarım billa ağlarım :( abla bunlar eğer gerçekten o güzel yüreğinden gelerek söylediysen ve ben bunları bu aciz özelliklerimle sana söyletebildiysem ne mutlu bana. yoksa erdalın gözle görülür elle tutulur bir özelliği yoktur, sevilir ama daha fazla sevmeye çalışır... ve bu sinerji yakalandı mı dadından yenmez (birtabak.com slogan ) olur. Ben yukarı yazdıklarına karşılık vermek isterim aciz kalırım, kelime dağarcığım buna yetmez. Abla sen en iyisi hep böyle cici ve güzel kal olur mu...
------------------------
Gerçekten söylediysen de ne demek? Benim kardeşim kilometrelerce uzakta benden. Onun efendiliği, saygısı sende var. Ondan sebep uzaklardaki diğer kardeşimsin benim. Allah her işinde muvaffak etsin seni. Düzenleyen KALDERAVOLKAN gün: 22/10/2008 saat: 13:19
Yazan: KelebekGibi Tarih: 21/10/2008 Konu: -_- Tesekkürler ödül icin cok sevindim ve de utandim acikcasi cünkü bende birilerini unuttum diyorum bunlardanbiride sensin, listemede eklerim bir ara diyordum öyle kaldi hep. Sevgiler --------------- Sevgi dediğin karşılıklı olmaz ki, utanmak ne kelime. Düzenleyen KALDERAVOLKAN gün: 22/10/2008 saat: 13:20
Yazan: aysegelin Tarih: 21/10/2008 Konu: :) Ablacııım ödülü için çok sagoll. Ödül sayım arttııı :)))
----------------------
Farkındayım :) Demek ki kalbinin güzelliğini, dürüstlüğünü, doğallığını far eden tek ben değlim :)Düzenleyen KALDERAVOLKAN gün: 22/10/2008 saat: 13:20
Yazan: isimsiz Tarih: 21/10/2008 Konu: Merhaba canım.. Öncelikle ödülümü görmediğim, seni haber vermek zorunda bıraktığım için üzgünüm :(( Sana da çok özel teşekkürler.. Kelebkeli ödülüme bayıldım..
------------------------------------
Aaaah ah bir de isminizi yazsanız da ben de kimler aldı, kimler almadı bilsem :))Düzenleyen KALDERAVOLKAN gün: 21/10/2008 saat: 17:32
Yazan: yusufunalemi Tarih: 21/10/2008 Konu: .... "Aman ha bu ikimizin arasında" cümlesini kurmayayım, kurmasın çok güzel ifade etmişsin :)

4 yorum:

Eski dedi ki...

canıım ablaam beniim beniim için dost olmasanda inan bana şu anda ABLA kavramımdasıın ,, öyle sevdirdin ki kendini bana ,, hayatımda yokluğunu hisseder oldum aramıyosun artık beni :// şifre olayı ne ? anlamadım ,, ayrıca neden listende ben yokum hii ? cıks cıkss beni koymamışsıın linklerinee ,, nasıl unutulurum inanamıyorum :P :S :)

Eski dedi ki...

yaa ablaa ne olmuuş bu bloga anlamadım bu önceki konuymuşş sora baktım benim yorumumda varr ben sandım şimdi yine ödülleniyoruz aklım karıştıı ne çok uzak kalmışıım :S

Unknown dedi ki...

noluyo burda yaw :S

VOLKAN - KALDERA dedi ki...

Şimdiye kadar yayınladığım yazılar ve yorumları blogcu.com da yazdığım yazılar ve sizin yorumlarınızdan bazıları burayı aldıktan sonra taşıdım (maalesef ancak böyle taşınıyor lanet blogcu.com :( )
Şİmdi sırada wordpress de ki yazılarda var ve maalesef onlar da bu şekilde taşınacak :/
Sonra burdan tam gaz devam :)))
henüz yapım aşamasındayız yani şşşt siz kimselere demeyin olur mu :)